×
MENY

Surf Skates

  Filter
Farger
Merker
Lengde

Surf gatene med Surfskate

Surf skateboards kan enten ses på som en innovasjon eller som å gå tilbake til røttene, hvor alt begynte. Når skateboarding kom til liv i slutten av 40-tallet, tidlig på 50-tallet, var det ment å holde surferne opptatt i flate dager. Nå tar surfskates sikte på å bringe den beste og mest ekte surfe følelsen til gatene.

Evolusjonen av surf skate

Skateboarding startet da en rekke californiske surfere ønsket å ha noe å gjøre når det ikke var noen bølger å surfe. Så begynte de første skateboards å dukke opp, laget av treplater og rulleskøyter festet til bunnen.

I dag er surfing i gatene mer ekte og autentisk enn det noen gang har vært før. Mange merker jobber med å optimalisere trucks, design og former for å bringe deg nærmere surfefølelsen.

Fra ekstra fleksible truck systemer til signaturserier laget i samarbeid med surf shapers, er surfskates det perfekte alternativet under flate dager, eller for dem som bor langt fra havet. Så hvis du er ute etter å carve surfe følesen ute i byen, er surf skateboards den perfekte løsningen for deg.