Happy Valentine's day
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Twintip Ski / Freestyle Ski

  Filter
Merker
Lengde
Midjebredde
Kjønn
Bindinger
Nivå

Godt å vite

Konstruksjonen av Twintip Ski

Disse skiene blir kalt Twintip Ski fordi både fronten og enden bøyes oppover. Disse kurvene forhindrer motstand slik at det blir lettere å gjøre triks i parken og bakken. De gjør det også mulig å utføre landinger baklengs så vel som å kjøre baklengs. Designet på Twintip har mer eller mindre samme standard design som de fleste freeride ski / off-piste ski, ettersom dette designet egner seg svært godt til littegrann dypere snø.

Twintip Ski har ofte en myk flex i lengden og bredden - noe som gjør dem både smidige og fleksible. For det meste, har denne skitypen en litt bredere tip, tail og midje - og strukturen består av myke materialer for bedre støtabsorbering. Twintip har vanligvis en rocker front kombinert med camber -eller flatt midtparti.

Twintip Ski er Parkski

Twintip Ski kalles også Parkski eller Freestyle Ski ettersom de er midt i blinken til Freestyle, i samme grad som snowboards. Ulike disipliner innen Freestyle har vært en del av skisporten i mange år, men på 1990-tallet begynte også noen skikjørere å bruke parkene som ellers ble brukt av snowboardkjørere. Dette var starten på en ny freestyle-disiplin som krevde en ny type ski - resultat ble; Twintip Ski.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser