×
Meny

Glidevoks

  Filter
Merker
Temperatur
Fluor-innhold

Glidevoks gir deg ekstra fart

Glidevoks er laget for hastighet og selvfølgelig en bedre glid. Glidevoks gir den virkning at for-, og bakside på skien blir glattere, noe som resulterer i en bedre glid.

For den gjennomsnittlige langrennsløper, er en universal glidevoks et godt valg. Hvis du vil være sikker på at skiene gir deg en ekstraordinær gli, anbefales glider til ulike temperaturer.

Seriøse langrennsløpere kan være nesten fanatiske om å velge riktig strykejern og glidevoks til sine ski, og de vil bruke et nytt lag voks nesten hver gang de går ut for å stå på ski. På den andre siden har vi mange nybegynnere og fritid skiløpere som sjelden, hvis noen gang, bruker glidevoks på sine ski. Noe mellom disse to mønstrene vil være å foretrekke og optimal for de fleste skiløpere.

Det er i utgangspunktet to slags glidevoks. En varm voks som må påføres med et varmt strykejern ved riktig temperatur. Denne typen voks er veldig holdbar og kan vare den beste delen av en sesong for sporadiske skiløpere. Deretter er det "daglig voks" som kan påføres toppen av den varme voksen før du tar skiene ut på bakken.

Hvis du er ny på langrenn, bør du ikke være bekymret og bekymre deg for å vaske dine ski hver dag. Ikke la deg lure. Riktig glidevoks kan gi deg litt ekstra hastighet, men det er ingenting i forhold til virkningen som riktig sparkvoks gir deg, og hvis du ikke er alt som oppleves, er det i sparkvoksing prosessen at du skal bruke din energi.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser