MENY
Rulleskøyter
Godt å vite
Filter
 Pris
 Merker
 Skostørrelse Hjuldiameter
 Støvel type
 Støvel materiale

Inlineskøyter til barn (fra 3 år)

Filter »

Inline rulleskøyter er populære blant både voksne og barn. Spesielt ungdom kan ha stor glede av inliners, da de vanligvis er gode å kjøre langt på.

Hva er fordelene med inliners for barn?

Hvis barnet bruker sine inline rulleskøyter mye, er det en fordel at inline skøyter for barn har en støvel som gir god støtte til foten og ankelen. Lukkesystemet varierer fra modell til modell. Noen modeller har kun spenner, noe som gjør det enkelt for barnet å ta sine rulleskøyter på og av. Du kan finne barnerulleskøyter med både hard og myk støvel, og med forskjellig hjulstørrelse og plassering, slik at du kan finne en støvel som passer perfekt til ditt barn.

De fleste rulleskøyter til barn i denne kategorien er justerbare. Dette innebærer at størrelsen på rulleskøyter kan justeres - vanligvis 3-4 størrelser. Hvis du kjøper justerbare rulleskøyter, kan de sannsynligvis brukes i flere sesonger før barnet vokser ut av dem. Vær oppmerksom på at de fleste rulleskøyter er små i størrelsen.

Kan rulleskøyter brukes til små barn?

Ja, inliners for barn kan lett brukes for mindre barn. Men vær oppmerksom på at de er mindre stabile ved lav hastighet enn side-by-side skøyter. Derfor kan barnet trenge litt hjelp i starten, før det blir vant til rulleskøyten og har funnet balansen. Imidlertid er det generelt mer støtte i en inline støvel enn i en side-by-side-støvel. Alternativt, finnes det noen modeller med tre hjul, hvor det er montert to bakhjul og ett forhjul. Dette vil gi deg mer støtte og gjør det lettere å holde balansen. Når barnets balanse begynner å bli bedre, kan det ene bakhjul monteres i midten, så skøyten fungerer som en inlineskøyte.

Husk at barn - store og små - alltid skal bruke beskyttelsesutstyr når de bruker rulleskøyter. Noen inliners for barn er tilgjengelig med fullt beskyttelsesutstyr, bestående av kne-, albue- og håndleddsbeskyttere og hjelm. Hvis det ikke er inkludert, kan du finne det under kategorien Beskyttelse for barn .

Trygg e-handel