×
Meny

Inline-skøyter Barn (fra 3 år)

Herre|Dame|Barn
  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Størrelsesjusterbare støvler
Nivå
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Inliner for barn - gode å rulle langt med!

Rulleskøyter er populære blant både barn og voksne. Spesielt eldre barn kan ha stor glede av rulleskøyter, da de er gode å kjøre langt på. Det er også en god idé å velge rulleskøyter, hvis familien har planer om å rulle sammen, for rulleskøyter blir det lettere for ditt barn å følge mamma og pappa. På den måten vil alle kunne kjøre med nesten samme hastighet og likevel få mye moro ut av å kjøreturen.

Inline-skøyter til barn gir god komfort og støtte

Støvelen på inline rulleskøyter barn gir god støtte for foten og ankelen, noe som er spesielt gunstig hvis barnet bruker rulleskøytene mye. Noen inline-skøyter til barn, har en myk støvel og andre hard. Begge har sine fordeler, og om du velger det ene eller det andre, er et spørsmål om smak. Den myke støvel er vanligvis mer behagelig og pustende, mens de harde støvler er vanligvis mer stabil og gir mer kontroll.

Lukkesystemet på rulleskøyter for barn varierer fra modell til modell. Noen modeller har bare spenner, noe som gjør det enkelt for barnet å ta av og på sine rulleskøyter.

Inline-rulleskøyter for barn forbereder deg til å skøyte om vinteren

Hvis barnet ditt er glad i å gå på skøyter om vinteren, eller har planer om å gå ut på isen, kan det være en fordel med rulleskøyter barn. Teknikken er faktisk den samme, noe som gjør det lettere for barnet å skifte fra land til frosset vann. Det er dermed mulig å skate året rundt og øve seg for morro i vintersesongen på isen allerede om sommeren, og vice versa.

Kan rollerblades brukes av små barn?

Ja, inline-skøyter kan også brukes av yngre barn. Vær imidlertid klar over at de er mindre stabile på lave hastigheter enn på retro rulleskøyter. Så snart det er en litt større hastighet, vil de være minst like stabile som quad skates. Derfor skal barnet ditt ha litt hjelp i starten, før han/hun har blitt vant til sine nye skøyter og finne balansen. Støvlene på inline skøyter barn har til gjengjeld mer støtte enn side-by-side støvler.

Mindre hjulstørrelse for små barn

For små barn, anbefaler vi en mindre hjulstørrelse på 64-72 mm i diameter, da det gir et lavere tyngdepunkt og dermed gjør det lettere å holde balansen. Som standard, trenger du ikke å legge så mye oppmerksomhet på hjulene da hjulstørrelsen allerede fra produsentens side vil være tilpasset sko størrelsen og dermed barnets alder.

Alternative inlines

Til de helt små, finnes det noen modeller som kjører med tre hjul, hvorav to kan monteres bak og et foran. Dette vil gi barnet ditt mer støtte og gjør det lettere å holde balansen. Når barnets balanse begynner blir bedre, kan det ene bakhjulet settes inn i midten, slik at rulleskøytene blir inline skøyter med tre hjul på rett linje.

Størrelse - justerbare inline-skøyter barn

De fleste rulleskøyter til barn på denne siden er justerbare i størrelsen. Dette betyr at størrelsen på rulleskøytene kan justeres etter hvert som barnet vokser. Inline-skøyters barn kan typisk justeres 3-4 størrelser. Det er lettere å finne riktig størrelse med justerbare rulleskøyter, og barnet vil trolig være i stand til å nyte dem i flere sesonger før han / hun vokser fra dem.

Følg disse instruksjonene når du skal finne riktig størrelse:

  • Husk alltid å lese størrelsestabellen, som du kan se på produktsidene.
  • Ifølge tommelfingerregelen bør du gå en størrelse opp i forhold til din normale sko størrelse, med mindre annet er angitt i størrelsesguiden.

Beskyttelsesutstyr

Husk, at barn - store som små - alltid skal bruke beskyttelsesutstyr når de kjøres på skøyter. Noen rulleskøyter for barn kommer med fullt beskyttelseutstyr, bestående av kne-, albue-, og håndleddsbeskyttere og hjelm. Hvis det ikke er inkludert som en pakke avtale, kan du finne mye beskyttelse i forskjellige modeller og farger på våre nettsider. Med beskyttelsesutstyret på plass, vil barnet ikke bare være godt beskyttet, men utstyret vil også gi barnet ditt mer trygghet, slik at han / hun kan raskt utvikle sine ferdigheter.

Har du flere spørsmål om rulleskøyter eller er usikker på hva slags skøyter du bør velge til dit inline-skøyter barn? Les om likheter og forskjeller på inlines og retro rulleskøyter for barn i vår guide til kjøp av rulleskøyter til barn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser