×
Meny

Skateramper & Grind Rails

Skateboard-ramper som du kan sette uti bakgården din

Skal man ta sine ferdigheter på skateboardet til nye høyder, da må man trene - det er jo heller ingen hemmelighet. Men hvis man ønsker å trene på ramper og rails med skateboardet sitt, da kan det fort bli noen utfordringer. For det første så kan det være vanskelig nok å finne en dugende skatepark. Og for det andre - den store køen og ventetiden man må kanskje belage seg på hvis man først skulle finne en skatepark.

I dette scenariet så ville det ha vært helt enestående å ha hatt sin egen skaterampe , quarter pipe -rampe eller grind rails helt for seg selv i bakgården din (eller kanskje hatt dette sammen med skatergjengen din også). Hvordan er dette mulig, spør du? Vel, med våre flyttbare skateramper som vi har på lager her - så kan du bygge din egen private skatepark rett i bakgården din. Du trenger bare å finne en passende plass og legge en plan om hvordan du vil ha det - og så er du klar! Det beste med våre ramper her, er at de er flyttbare slik at du kan flytte rundt på dem hvis du ønsker. Bare få en hjelpende hånd fra en venn, så er det fort gjort.

Quarter pipe : Den symbolske skaterampen

For å kunne forklare hva en quarter pipe er for noe, så er det best å begynne med en half-pipe. Forestill deg en normal pipe, som du deretter kutter i to. Resultatet er altså da en half-pipe som er favoritthinderet i skateparken blant majoriteten. Idéen bak introduseringen av half-pipes til skateparker som hinder, var inspirert fra bølger - altså for å imitere bevegelsene til surferne ute på vannet i bølgene. Bare at nå er det på fastlandet og ikke vannet, ikke på et surfebrett - men på et skateboard. I tiden før det ble etabler skateparker, så pleide nemlig surferne og skaterne å trene på sine ferdigheter i forlatte -eller tomme svømmebassenger.

Likevel så er det quarter pipe som er fundamentet til skateparkene, halvdelen av en half-pipe. Quarter pipes er svært allsidige og kan brukes både alene som et hinder - eller til å skape flere av dem. Selvsagt så kan du også sette en quarter pipe sammen med en annen half-pipe og deretter ha en half-pipe foran deg. Ellers så kan du sette dem sammen bakdel-till-bakdel, og voilà - så har du en spine og et nytt hinder til ditt skateboard. Ramper brukes til å skape momentum til å utføre triks som airs og grinds etc.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser