×
Meny

Skateboard Ramps

Hva er en skaterampe?

En skaterampe brukes av skatere til å utføre luftige triks og hopp. De mest brukte rampene er såkalte 'launchers' og 'kickers'. Disse er transportvennlige, de har en kurvet eller en vinklet skråning for å utføre hopp.

Ramper som en quarter pipe og half pipe er ofte å finne i skateparker. En quarter pipe kan lages fra de aller fleste materialene der ute, fra treverk til metall, og nær en 90° vinkel. Ramper brukes til å utføre luftige triks og deretter kontrollert komme ned og lande. Half pipes er vanligvis laget fra treverk og er favoritten til skaterne i skateparken.

Hva er grind rails?

Grind rails er et rør eller liten flate som ofte brukes av skatere til utføre grinds og slides. De kan plasseres på bakken eller kobles sammen med alle slags rampetyper der ute. Grind rails er laget fra metall og har vanligvis en firkantet eller rund form. De aller fleste grind rails måles til ca. 180 cm i lengden.

Hvordan bygger jeg en skatepark?

Mange ramper og rails kan kjøpes for hjemmebruk. Noen av disse krever montering mens andre er klare for bruk med en gang. Et alternativ til å ha en skate ramp eller rail i hagen din er å lage en selv. Dette krever dog en viss kompetanse innen snekkerarbeid med treverk og metall.

Interessert i annet tilbehør til ditt skateboard?
Sjekk disse sidene; skateboardhjul , komponenter til skateboard og skateverktøy.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser