×
Meny

Vedlikehold av Inlineskøyter

Godt å vite

Kunsten å vedlikeholde

Når det kommer til vedlikehold av inlineskøyter så er det ikke så mye stress som du kanskje tror. Du trenger bare litt utstyr til selve jobben og littegrann med tid. Du første du må gjøre er å rengjøre skøytene. En god gammeldags klut med litt vann og såpe fungerer helt perfekt.

Denne effektive rengjørings-trioen kan du fint bruke til vasking av både støvel, ramme og hjul. Når det gjelder lineren så har du nødt til å finne ut hvilken temperatur produsenten anbefaler til vaskejobben. Hvis du velger å bruke vaskemaskinen, da har vi et veldig godt tips til deg - Legg lineren oppi en klut, bag, nett eller putetrekk før du tar dem i vaskemaskinen.

Hvis du absolutt ikke klarer å finne en temperaturguide fra produsenten mht. vaskingen, da er det bedre å være trygg enn trist - dropp maskinvasken og vask heller lineren for hånd på en lav temperatur. Når lineren er ren, pen og tørr så anbefaler vi alltid bruk av en desinfiserende spray. Dette er for å være helt sikker på at du tar knekken på lukt som kanskje overlevde vaskingen.

Når det gjelder lagerne så kan det bli nødvendig å ta av hjulene fra rammen slik at du får rengjort lagerne på begge sider. Vi har satt i sammen en guide her til deg om hvordan du virkelig kan få rengjort lagerne dine.

Under denne kategorien med vedlikeholdsutstyr til inlineskøyter så har vi også et virkelig unikt stykke med utstyr som garantert vil gjøre rengjøringsjobben av lagerne dine lettere. Ja, vi snakker selvfølgelig om Bones Bearing Cleaner.

Under denne kategorien så finner du også verktøy og smøremiddel som du trenger for vedlikeholding av skøytene dine.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser