×
Meny

Snow skateboards / snowskates

Snø Skateboard - adopter skateboarding til snøen

Når den første snøen faller og dekker opp den lokale skateparken, stopper sesongen for de fleste skatere og de legger skateboardet på hyllen. Men hvis du eier en snowskate, er et lag med snø ikke et hinder som stopper deg å skate hele vinteren.

Ved første øyekast ser snø skateboard ut som en vanlig skateboard dekk, men likheten forsvinner når du setter den på hovedet. Bunnen har et riflet mønster, som gir brettet et godt grep i snøen og lar rytterne utføre de samme triksene som på et vanlig skateboard. Etter vår mening er snowskate et av de mest innovative snø kjøretøyene som har blitt oppfunnet siden snowboard. Vi elsker det, og det er et ekte skateboard vinter må-ha gadget.

Snowskate er perfekt for byområder eller i land der geografi ikke lar deg kjøre på ski eller snowboard.

En snowskate har mer grep enn et vanlig skateboard

Foruten å gi bedre grep i snøen, er grip tape området også forbedret for å motstå is og snø. Hvis du vil ha mer grep, kan du forbedre den enda mer ved å sette pigger på toppen av dekk.

Snowskates er en relativt ny vintersport som er en blanding av skateboarding og snowboarding. Med et snø skateboard har du muligheten til å slide, ollie, flip-triks og mye mer ute på snøen, på samme måte som du ville gjøre på skateboardet ditt.

Snowskates gir deg mange morsomme timer i snøen, enten det er i en bakke, på fortauet, på en lekeplass eller i nabolaget der hjemme med hjemmelaget hopp og ramp. Snowskates krever ikke støvler eller bindinger - skatesko er mer enn nok. Alt du trenger er et snø skateboard, og et par sko - så er du klar til å ha det gøy hele vinteren.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser