×
Meny

Skibindinger

  Filter
Merker
Anbefalet bruk
Bremsearms Bredde
DIN Setting
Bindingstype

Godt å vite

Hvordan man velger de beste skibindingene

Når du kjøper et par skibindinger, da er det viktig at du spør deg selv spørsmålet -hva slags skiløper du er. Er du nybegynner? Erfaren? Eller en avansert skiløper? En tommelregel er: Jo mer erfarne du er, desto strammere vil du at dine bindinger skal være.

Videre vil du jo også ønske å ha et sett med skibindinger som passer til din kjørestil og kroppsvekt ettersom det er viktig at bindingene slipper støvlene dine til rett tid. Er du en nybegynner, da er det en god idé å få hjelp av en erfaren skiløper -eller et verksted til å justere skibindingenes innstillinger for frigjøringskraften.

Det som kjennetegner skibindinger for alpinski er at støvelen blir strammet både i tå og hæl, i motsetning til bindinger for langrennsski som vanligvis bare tilkobler skiskoene i fronten.

Alpinstøvler og skibindinger må passe

Kanskje du fikk deg et helt nytt par med alpinstøvler og innså nettopp at de ikke vil passe inni dine skibindinger. I mange tilfeller må bindingene justeres slik at de vil passe sålelengden til støvlene. I andre tilfeller må skibindingene remonteres for å kunne passe sammen med nye alpinstøvler.

Under kategorien vår med skibindinger vil du finne et bredt utvalg av flere ulike bindinger fra merker som b.la. Salomon, Rossignol og Marker.

Hvis du har spørsmål om kompatibilitet eller noe annet, ikke nøl med å kontakte SkatePro Kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser