MENY
×

Skibindinger

  Filter
Merker
Bremsearms Bredde
Standhøyde
DIN Interval
Støvel Kompatibilitet

Hvordan velge de beste ski bindingene

Når du kjøper et par ski bindinger, er det viktig at du spør deg selv hva slags skiløper du er. Er du nybegynner? Erfaren? Eller en avansert skiløper? En tommelfingerregel er: Jo mer erfarne du er, jo strammere vil du at bindingene dine skal være.

Videre vil du ha et sett med ski bindinger som passer til din kjørestil og din kroppsvekt siden det er viktig at bindingene slipper støvlene dine til rett tid. Hvis du er nybegynner, er det en god ide å få en erfaren skiløper eller et verksted for å justere innstillingene for frigjøringskraft på skibindingene.

Ski bindinger for alpin ski er kjennetegnet ved at støvelen blir strammet både i tå og hæl i motsetning til crossland bindinger som vanligvis bare forbinder bagasjen i fronten.

Støvler og ski bindinger må passe

Kanskje du fikk deg et helt nytt par støvler og bare innså at de ikke passer inn i dine ski bindinger. I mange tilfeller må du ha dine bindinger justert for å imøtekomme oppstartsålengden. I noen tilfeller må ski bindingene bli montert på nyy for å fungere med en ny støvel.

I vår del av ski bindinger finner du et bredt utvalg av forskjellige bindinger fra merker som Salomon, Rossignol og Marker.

Hvis du har spørsmål om kompatibilitet eller noe annet, ikke nøl med å kontakte SkatePro kundeservice.