MENY
×

Barneskistøvler

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Flex
Innerstøvel detaljer

Det er veldig viktig å ha de helt riktige støvlene til barna, for å sikre en god skiopplevelse for de små. Siden utsiden av alpinstøvlen består av en hard plast skall, er det viktig å ha en god passform og komfort av innertøvlen. En kvalitets alpin støvel for barn har vanligvis en god innerstøvel som sikrer en behagelig opplevelse og holder bedre på fotvarmen.

Valg av skistøvlenes størrelse

Dersom barn skal ha en god opplevelse når de står påski, er det veldig viktig at støvlene er ikke for små, siden det kan medføre at barnet både får kalde føtter og gnagsår. Mange barne alpin støvler er justerbare slik at de dekker flere størrelser og kan vokse med barna. Derfor er det viktig å få riktig størrelse på sine nye skistøvler. Verken for små eller for store siden det kan ødelegge en god skitur hvis størrelsen ikke er i orden.

Skistøvelspenner

De fleste av våre ski støvler er med 3-4 spenner som sikrer godt grep på foten. Men de fleste barneskistøvler er bare med to spenner. Dette gir godt tak på små føtter og de er også lettere å komme i. Spennene er vanligvis laget av plast, men i toppskistøvler er de ofte laget av metall.

Alt i alt finner du på denne siden hele vårt utvalg av barneskistøvler.