MENY
Vintersport
Filter
 Pris
 Merker
 Størrelse
Beskyttelse til ski og snowboard

Filter »

Uansett om du kjører race på løypen, er til backcountry på off-piste eller snowboard i parken kan beskyttelsesutstyr være en god investering. Det riktige beskyttelsesutstyret kan redde deg fra alvorlige skader, så tenk over hva du trenger når du kjører på fjellet.

Ryggbeskyttelse til ski og snowboard

Ryggskjold blir mer og mer populært å bruke. Det er ikke lenger bare ekstreme skiløpere og snowboard kjørere som bruker ryggskjoldet. Et ryggskjold kan beskytte deg mot alvorlige ryggskader hvis du faller hardt eller blir kjørt ned bakfra. Ryggbeskyttelse er tilgjengelig i forskjellige varianter f.eks. standard ryggskjold med elastiske stropper som vil være et godt valg for de fleste, fordi den beskytter ryggen veldig godt. Rygskjold vester eller rygskjold jakker er utviklede varianter som sitter mer tett og fast til kroppen.

Hos SkatePro finner du et stort utvalg av kvalitets-ryggskjold i forskjellige prisklasser.

Beskyttelsesbukser

Et par av beskyttelsesbukser gjør at du slipper for smerter ved krasj - spesielt som en snowboarder, men også som en skiløper, uansett om du er begynner eller kjører i parken som erfaren. De blir også kalt crash pants og er en slags tynne shorts med beskyttelsesplater i utsatte områder som hofter, siden av beinet og for å beskytte halebenet.

Trygg e-handel