×
Meny

Ryggbeskyttelse til Ski & Snowboard

  Filter
Merker
Størrelse

Ryggbeskyttelse til Ski & Snowboard

Enten det er race ned alpinanleggets preparerte skiløyper, off-piste rides i fjellet eller snowboarding i parken - så er beskyttelsesutstyr alltid en god investering. Riktig beskyttelsesutstyr kan redde deg fra alvorlige skader, så tenk godt over hva du trenger - før du kjører i fjellet.

Ettersom det å renne på ski som regel innebærer høy fart, så trenger man derfor også da så god beskyttelse som mulig. På andreplass etter hodet, så er ryggen og ryggraden de viktigste områdene du har. Altfor mange ignorerer viktigheten av en god ryggbeskytter, eller ryggskjold som det også kalles. Men det virker som at i løpet av de siste årene så har folk generelt fått øynene opp for den enorme viktigheten av god ryggbeskyttelse. Derfor har vi mange ulike ryggbeskyttere tilgjengelig, fra flere ulike merker. De kommer alle i noe ulike varianter, men en standard ryggbeskyttere festes som regel fast på kroppen din vha. elastiske skulderstopper. Ryggvester og ryggjakker er også innovative ryggbeskyttere som vil gi en enda mer komfortabel og tett passform på kroppen.

Ryggbeskyttelse vokser stadig i popularitet

Ryggbeskyttelse blir stadig mer og mer populært å bruke. Det er ikke lenger bare hardcore skifolk og ekstreme snowboardkjørere som bruker ryggbeskyttelse nå. Ryggbeskyttelse som dette kan nemlig forebygge svært alvorlige skader hvis du skulle falle hardt eller bli påkjørt bakfra.

Her hos SkatePro vil du finne et utmerket utvalg av høykvalitets ryggbeskyttere i alle ulike prisklasser. Vi har nemlig noe til alle og enhver - så ta en titt på vårt flotte utvalg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser