Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Ishockeykøller

  Filter
Merker
Total Høyde
Stav Materiale
Flex

Godt å vite

Verdt å merke seg om hockeykøller

I denne kategorien finner du vårt utvalg av hockeykøller. Enten du er nybegynner eller spiller hockey på høyt nivå kan du finne en hockeykølle i vårt sortiment som passer for dine behov.

En hockeykølle som består av et buet blad kombinert med et skaft. Bladet er enten svakt buet, eller den har en dypere kurve. Kurven er viktig fordi en dyp kurve egner seg godt til å løfte pucken opp mens et blad med mindre kurve er godt egnet til lave backhand slag. Bladene er tilgjengelig for både venstre- og høyrehendte spillere. Hvis du er venstrehendt, vil du mest sannsynlig foretrekke et "right blad", og hvis du er høyrehendt, vil du foretrekke et "left blad".

Ishockeykøller er nødvendig utstyr for en ishockeyspiller. Hvis du er nybegynner eller kun spiller en sjelden gang for moro skyld, kan du nøye deg med en billig ishockeykølle, som er laget av tre og har et blad laget av ABS, men spiller du ishockey som en seriøs sport, bør du vurdere å investere i en ishockeykølle av karbonfiber, siden de er både stivere og lettere enn modellene av tre og ABS.

Du vil også finne at vi har ganske få hockeykøller som er såkalte universelle. Dette betyr at de er perfekte for både asfalt, betong og is. Dette er ganske praktisk, hvis du er en uformell hockey-lek, som elsker å spille hele året om det er på hjul, blader eller innebandy.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser