×
Meny

Rullehockey Tilbehør

Godt å vite

Det aller beste av rullehockey tilbehør på markedet

Rullehockey er en av verdens mest populære skøytegren. Spillet i seg selv er ganske enkelt og minner veldig om sin kalde storebror; Ishockey.

Vi har et stort utvalg av rullehockey tilbehør som passer til alle som driver med denne flotte sporten. Under denne kategorien så kan du også få tak i beskyttelse til skrittet (susp), noe som er er en veldig viktig beskyttelsesdel i hockey.

Vi har også aksler og hjulbolter til hi-lo setups der de to bakerste hjulene er større enn forhjulene for å gi spilleren en større grad av manøverbarhet, i tillegg til å kunne snu og svinge skarpere.

Siden rullehockey er en høyintensitetssport så kan du være sikker på at etter kort tid så vil støvlene begynne å lukte vondt. Derfor har vi også desinfiserende spray tilgjengelig til deg her, så anskaffelse av en slik spray vil være et smart valg. Denne sprayen vil også forlenge levetiden på rulleskøytene dine, så i det lange løp så vil det absolutt lønne seg å bruke den.

Under denne kategorien finner du også blant annet baller og myke pucks. Det finnes veldig mange forskjellige baller som er velegnet til rullehockey, men det er stor forskjell på både vekten -og hardheten til de ulike ballene. Dette betyr at uansett om du spiller utendørs eller innendørs og i det hele tatt hvilken temperatur du spiller i, så vil du garantert kunne finne en perfekt ball her. I tillegg til baller, så kan du under denne kategorien finne tilbehør til dine rulleskøyter. Vi har f.eks. spacere og bremseklosser, dermed kan du fint holde rulleskøytene dine i en god stand.

Kanskje du trenger en bremse?

Noen spillere, spesielt de som er nybegynnere innen rullehockey vil ikke føle seg komfortbabel med bremsemetoden som brukes i hockey. For disse spillerne så kan det være smart å kjøpe seg en ordentlig bremse.

Et slikt bremsesystem passer ikke på alle skøyter og kan ikke brukes på skøyter som har større hjul enn de på 110 mm. Når det er sagt, så har vi heller aldri møtt en hockeyspiller som bruker større hjul enn det!

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser