Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Hodelykter & Pannelamper

La hodelykten lyse opp for deg

Når du trener med en hodelykt på kvelden, da får du virkelig kjenne på den ultimate friheten. Enten du trener til maraton eller bare er ute å jogger for mosjon og fritid - så er en LED hodelykt en absolutt helt nødvendig del av utstyret du trenger til løpstreningen din.

En hodelykt er svært praktisk å ha på vinterstid når flere måneder der det blir mørkt så altfor tidlig venter - da trenger du en hodelykt når du vil løpe i de løypene og stiene som ikke har påslått lys. En hodelykt er også en glimrende måte å utvide treningsmulighetene dine på til f.eks. løping i parken eller skogen, selv i skumringen ved tidlige morgentimer på sommerstid.

Lumen - En nøkkelfaktor når du skal velge lysstyrke på hodelykten

Når du kikker gjennom vårt utvalg med hodelykter til løping og trening, da vil du se et nummer etterfulgt av "Lumen". Desto høyere dette nummeret er, jo lysere og sterkere vil lyset være. Våre LED hodelykter kommer her i alt fra 80 lumen og opp til 5.000 lumen.

80 lumen er passende for en labbetur etter mørkets frembrudd, men skal du løpe i skogen i totalt mørke - da er vår toppmodell med 5.000 lumen midt i blinken for deg. Vær observant på at du vil absolutt trenge et høyt nummer med lumen på din LED hodelykt hvis du planlegger trening med høyt tempo.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser