×
Meny

T-skjorter

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Passform
Krage
Ærmer
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Dette må du vite om Skate T-skjorter

Skate T-shirts, altså Skate T-skjorter, er jo altså viktig for ditt skate-look. Merker som spesialiserer seg på skateklær har raskt bltt noen av de største i hele klesindustrien når det gjelder designs som gjenkjennelige over hele verden. Skate T-skjorter kan kommer i klassisk T-skjortedesign, eller med lange ermer. Så uansett som du er en ivrig skater, eller bare digger skatestilen - vil du definitivt kunne finne noen Skate T-skjorter som faller i smak.

T-skjorter for skating kommer i en rekke ulike designs. Kanskje du foretrekker slipsfarge, stillig print, eller en mer minimalistisk stil? Det er mye å velge mellom. T-skjorter for skating er vanligvis laget av bomull, noe som sikrer deg et slitesterkt produkt som vil holde deg kjølig og god.

Hva er de beste klærne å skate i?

Komfort er helt avgjørende, og klærne må ikke begrense din bevegelsesfrihet under skateøkten. Mange foretrekker derfor T-skjorter som sitter løst og er ekstra store. Disse gir deg nemlig rikelig med manøvrerbarhet og fleksibilitet. Imidlertid produserer mange skatemerker også sine T-skjorter som Regular og SlimFit. Husk å sjekke størrelsesguiden for å få nettopp den passformen du ønsker.

Selv om Skate T-skjorter gir deg et klassisk skater-look, vil skjorter med lange ermer kunne bidra til å holde deg varm når sola har gått ned og skateøkten forlenges til en kveldsøkt. På toppen av dette gir disse også litt beskyttelse mot f.eks. skrubbsår.

Ikke glem at Skate T-skjorter dekker ikke hele antrekket for dagen, så ta en titt på vårt utvalg av skateklær og streetwear.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser