MENY
×

Langermet T-skjorte

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Skater-look med langermet t-skjorte

En langermet t-skjorte kan brukes i alle årets sesonger og kan kombineres med mange forskjellige outfits. Til de lune sommeraftener er det godt å ha en langermet t-skjorte, og når det blir litt kaldere i løpet av høsten, hjelper en langermet t-skjorte bedre med å holde på varmen. Når vinteren faller på, kan du trekke din sommer t-shirt over din langermete t-skjorte og få det litt varmere samtidig som du får det klassiske skater look. Det finnes masser av langermede t-skjorter, som nok skal få deg til at se bra ut, og hos SkatePro har finner du et stort utvalg av dem.

Langermet t-skjorte finnes i mange designs

Langermet t-skjorter kommer i mange forskjellige designs, både med og uten grafisk print. Noen har lange ermer, mens andre eksempelvis kun har 3/4 ermer. De finnes både som ensfargede og med flere farger. Passformen er typisk enten løs, tettsittende eller standard passform. Materialene som mange av våres langermet t-skjorter laget av, er typisk alminnelig bomull, finkjemmet bomull eller jersey. Her tilføyes det noen ganger litt elastisk stoff for å gi en mer tettsittende passform.

Behold farge og print - vask den vrang

Hvis du gjerne vil passe på kvaliteten av din langermet t-skjorte, kan du vende den på vranga og sette den til vask på 30-40 grader. På denne måte er det fargen fra indersiden av tøyet som falmer litt, mens stoffets ytre fargelag samt printet holder seg bedre. Klær av 100% bomull krymper ikke ved normal vask, men det krymper i tørketrommelen, så bruk tørkestativet hvis du synes den nåværende passform er helt perfekt.