×
Meny

Skate T-Shirts

  Filter
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Skater T-skjorter til folket

Uansett om du er en skater eller bare liker en kul og avslappende stil, da er våre Skater T-skjorter midt i blinken for deg.

Skater T-skjortene er tilgjengelige i mange forskjellige stiltyper, figurer og farger. Vi har skrapt sammen et bredt og flott utvalg av de kuleste Skater T-skjortene, fra de beste merkene. Vær sikker på at du finner noe du liker her hos oss!

Høy kvalitetet og stort utvalg

Skater T-skjorter er spesiallaget for å gi en ypperlig komfort og passform mens du hopper ned fra trapper, grinder rails, driver med fliptricks eller skater på ramper. Dette er en av grunnene til at Skater T-skjortene er designet i en slik kul og avslappende stil. Dette gir skaterne 100% bevegelsesfrihet og passform til å vri rundt på kroppen uten hindring mens de skater.

Dette er kjempekule Skater T-skjorter som ser utrolig bra ut, i tillegg til at de har en ypperlig holdbarhet. Faktisk så garanterer vi høy kvalitet, fordi dette er ikke bare noe vi selger - vi bruker disse T-skjortene selv. Vi vet nemlig viktigheten av slitesterke Skater T-skjorter.

Vårt brede og flotte utvalg består av merker som blant annet: DC, Vans, Emerica, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent og mange flere. Og Skater T-skjortene fra dem alle kommer i forskjellige designs og modeller.

Mesteparten av våre populære Skater T-skorter er også tilgjengelige i barnestørrelser. Vi har nemlig skjønt at barna også ønsker å følge skatemoten når de er ute, både med -eller uten skateboardet sitt.

Skater-look med langermet t-skjorte

En langermet t-skjorte kan brukes i alle årets sesonger og kan kombineres med mange forskjellige outfits. Til de lune sommeraftener er det godt å ha en langermet t-skjorte, og når det blir litt kaldere i løpet av høsten, hjelper en langermet t-skjorte bedre med å holde på varmen. Når vinteren faller på, kan du trekke din sommer t-shirt over din langermete t-skjorte og få det litt varmere samtidig som du får det klassiske skater look. Det finnes masser av langermede t-skjorter, som nok skal få deg til at se bra ut, og hos SkatePro har finner du et stort utvalg av dem.

Langermet t-skjorte finnes i mange designs

Langermet t-skjorter kommer i mange forskjellige designs, både med og uten grafisk print. Noen har lange ermer, mens andre eksempelvis kun har 3/4 ermer. De finnes både som ensfargede og med flere farger. Passformen er typisk enten løs, tettsittende eller standard passform. Materialene som mange av våres langermet t-skjorter laget av, er typisk alminnelig bomull, finkjemmet bomull eller jersey. Her tilføyes det noen ganger litt elastisk stoff for å gi en mer tettsittende passform.

Behold farge og print - vask den vrang

Hvis du ønsker å beholde fargen og printet på dine Skater T-skjorter, da bør du vaske dem på vrangen ved ca 30-40 grader. Dermed vil nok fargen på innsiden etterhvert forsvinner litt mens utsiden av T-skjorten holder seg som før - både fargen og printet. Tøy som er laget av 100% bomull vil aldri krympe på normalvask, men det vil krympe hvis du kaster slikt tøy i tørketrommelen. Så hvis du er fornøyd med den nåværende passformen, da anbefaler vi at du tørker tøyet på den gammeldagse måten og bruker f.eks. et tørkestativ.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser