×
Meny

Freeskate Hjul

  Filter
Merker
Hjuldiameter
Hjulhardhet
Kulelager
Kulelager presisjon

Godt å vite

Hjul til Freeskates

Freeskates er den mer robuste sidekick'n til inlineskøyter og de er laget for skøytefolk som vil ha maksimalt med frihet når de går på skøyter. Hjulene som brukes til freeskating er som regel laget med PU som holder en høyere kvalitet enn på vanlige hjul. I tillegg har de enn skikkelig sterk kjerne som vil sørge for en strålende stabilitet og holdbarhet.

Freeskating kan grovt sett deles inn i 2 hovedkategorier, det samme gjelder hjulene;
Slalom Skating og Powerblading.

  • Hjul for bruk til Slalom Freeskating har vanligvis en hjulhardhet på 84A og ned. Optimalisert for å gi deg maksimalt med kontroll oppå asfalten. Skøytefolk som driver med denne grenen velger som regel å gå for littegrann større hjul i midten, dette lar dem gjøre raske og skarpe svinger.
  • Hjul for bruk til Powerblading Freeskating, hvor man hopper og gjør powerslides - har derimot en større hjulhardhet, denne ligger som regel på 85A og oppover. Skøytene som brukes til denne grenen kan minne svært mye om aggressive inlineskøyter, det samme gjelder også hjulene som brukes til Powerblading - de er optimalisert for powersliding. Men hvis man ser mer nøye etter, da vil man kunne se at de har en flat profil og er smalere enn hjul som brukes til Freeskating Slalom.

Legg merke til: De fleste hjulene til freeskating under denne kategorien her, kommer uten kulelager. Hvis kulelager derimot er inkludert, da vil dette være nevnt under "spesifikasjoner" på deres produktsider. Grunnen til dette er at forskjellige skøytefolk der ute har ulike preferanser når det gjelder merke og type ABEC. Les mer om hva man bør huske på ved kjøp av kulelager ved å klikke deg inn på vår kulelager-guide.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser