×
Meny

Neopren hetter

  Filter
Merker
Størrelse

Ingen mer 'Brain Freeze'

En god surfe hette eller neopren hette har som hovedmål å isolere hodet og hjelpe deg å holde deg varm. Hvis du har prøvd å surfe i veldig kaldt vann, kan du også få en såkalt "is hodepine" eller "hjernefrys" på grunn av at hastigheten endres i temperatur. En tykk og høykvalitets hette vil forhindre at dette skjer.

Alle de surf-hoods som vi har, er av høy kvalitet og av de ledende produsentene i vannsportsvirksomheten. Så hvis du kjøper din neste neoprene hette hos SkatePro, bør du ha en hette som vil tjene deg i mange år.

Hvis du har en lang hals, bør du selvfølgelig kjøpe en hette med lang hals. Det er viktig at surf hetten dekker hele halsen din.

Som med alt annet våtdrakt og neopren relatert, vil du sørge for at hetten passer riktig. Hvis den er for stor, vil vannet gå rett inn, og dette vil fjerne mye av varmeffekten. Med andre ord - den vil ikke holde deg veldig varm. Hvis det er for liten, vil det ikke være behagelig, og du kan få problemer med å puste i den.

Skal neoprenehetten stappes inn i våtdrakten eller ikke?

Skal neoprenhetten bli gjemt inn i våtdrakten eller skal den gå på utsiden? Dette er et av de store spørsmålene, og det er nesten et spørsmål om religion for noen mennesker. Hvis du velger å stikke inn neoprene hetten, vil du definitivt ha bedre hell i å holde deg varm, men dette vil også resultere i mye mer vann som kommer inn i våtdrakten din enn ellers.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser