Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Kitesurf- & Wakeboard-Vester

  Filter
Merker
Størrelse
Aktivitet
Kjønn

Impact Vest - Verdt å inVESTere i

En wakeboard-vest eller en kitesurf-vest også kjent som impact vest sparer deg fra noen alvorlige blåmerker. Hvis du krasjer med høy hastighet, kan treffet på vannet være en svært smertefull opplevelse.

Betydningen av å velge riktig kitevest eller wakeboard vest er ganske viktig. Hvis du har på deg en vest som passer for deg, vil du både forbedre din generelle ytelse og øke komfortnivået. Du vil tilbringe mye tid i vesten din, så dette er ikke et stykke utstyr som vil du kjøper kjapt uten å riktig beslutte deg. Du vil ha noe som ser bra ut, føles behagelig og holder deg trygg.

Det er ikke en redningsvest eller en flytevest

En støtvest er ikke en redningsvest eller det er en oppdriftsvest. Når det kommer til det flytende, er det faktisk et sted i mellom. Den flyter men ikke så mye som en redningsvest ville gjøre. Dette gjør støtvesten mye lettere og mindre restriktiv, noe som gir brukeren mer bevegelsesfrihet, og dette er svært viktig i vannssport. Spesielt når du kommer til et bestemt ferdighetsnivå, og ønsker å lære mer avanserte triks, hopper og spinner.

For å gi brukeren mest frihet til å bevege seg, er det viktig at en wakeboard støtvest passer perfekt. De fleste slagvester har flere typer justerings muligheter, så sørg for at vesten er ordentlig justert før du bruker brettet ditt eller skiene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser