MENY
×

BMX forgafler

  Filter
Merker
Hjul offset
Materiale

Customize freestyle BMX for et unikt utseende

Vi har BMX gafler i mange forskjellige farger og design. Med disse kan du style din freestyle BMX og gjøre den unik fra de andre rytterne.

Forbedre balansen med en freestyle BMX gaffel

Gaffelen er en av de viktigste delene på en freestyle BMX. Gaffelen bestemmer hvor lett det er å finne balansen når du gjør nosemanual, stalls og andre BMX triks på forhjulet. Hvis balansepunktet kommer for fort og du faller fremover, anbefaler vi en gaffel med lengere wheel offset.

Forbedre din stil med en ny BMX gaffel

Når du kjører freestyle BMX og gjør mange Flatland triks, er gaffelen svært utsatt for kraftige støt. De fleste gaffel knekk skjer når du trener og lære nye BMX triks. Hopping ned trapper eller fra en boks til flatt mark er populære BMX triks, men det kan føre til at BMX gaffel knekker. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Tenk på kvalitet hvis du gjør mange BMX triks hvor du lander på flat mark.

Det er viktig å ha solid utstyr til freestyle. Gafler for freestyle BMX sykler er vanligvis laget av stål eller krom stål 4130. Begge disse typer stål er valgt for å forlenge levetiden på BMX gaffelen din.