×
Meny

Freestyle BMX Forgafler

  Filter
Merker
Hjul offset
Hjuldiameter
Materiale
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Gi din Freestyle BMX-sykkel et unikt utseende

Vi har BMX forgafler i mange forskjellige farger og designs. Under denne kategorien så får du tak i forgafler som du virkelig kan style opp din Freestyle BMX-sykkel med, slik at den skiller seg fint ut fra de andre rytterne sine setups.

Forgaffelen forbedrer balansen

Forgaffelen er en av de viktigste delene på en Freestyle BMX-sykkel. Det er nemlig forgaffelen som avgjør hvor lett det blir for deg å finne balansenpunktet når du gjør BMX triks på forhjulet som f.eks. nosemanuals og stalls. Hvis balansepunktet som oftest kommer for fort -og du faller fremover, da anbefaler vi en forgaffel med et lenger hjul offsett.

Offsettet på forgaffelen refererer til dropout -posisjonen og kan avgjøre om forhjulet er plassert mer fremover -eller bakover. Dette vil endre den generelle lengden på hjulbasen og har mye å si på hvordan sykkelen din responderer.

  • Minimal eller ingen offsett = Veldig responsiv og rask styring som passer perfekt for store gode triks og flatland.
  • Maksimum offsett = Vil gi deg mer kontroll og en sykkel som reagerer langsommere, noe som er ypperlig for BMX hopp, speed -og vert.

På tide med en ny BMX forgaffel?

Når du kjører på din Freestyle BMX-sykkel og holder på med mange Flatland triks, da blir forgaffelen utsatt for svært mange kraftige støt. De fleste forgafler tar kvelden mens man holder på med å trene og lære nye BMX triks. Det å hoppe ned fra trapper -eller fra en boks til flatt underlag er begge populære BMX triks, men det kan også føre til at BMX forgaffelen brekker. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Og du bør virkelig tenke på kvalitet hvis du holder på med mange BMX triks som innebærer landinger på flatt underlag.

Det er viktig å ha solid utstyr til deg som rytter når du holder på med Freestyle BMX. Forgafler til Freestyle BMX-syklene er vanligvis laget i stål -eller kromstål 4130. Begge disse ståltypene har blitt utvalgt på grunn av den ypperlige styrken og holdbarheten de vil kunne gi til din BMX forgaffel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser