×
Meny

Retro Rulleskøyter - Tilbehør og Deler

Godt å vite

Få en oppgradering: Det beste tilbehøret til retro rulleskøyter

En lidenskapelig rulleskøyte utøver vil vite at en quad eller en retro rulleskøyte er så mye mer enn bare en skøyte. Det er tusenvis av forskjellige tilpasningsmuligheter av rulleskøyter. Selv om enkelte tilpassede modifikasjoner bare er av visuell verdi, vil enkelte quad tilbehør optimalisere både fart og skating.

På denne siden finner du alle typer reservedeler og tilbehør til retro rulleskøyter; verktøy, pads og monterings-deler, skolisser i forskjellige farger og mønstre, innerstøvel og mye mer. I øyeblikket er en av våre mest populære produkter de stilige regnbuefargede sko lissene til Rio Skates, det perfekte tilbehøret for å gjøre skøytene mer personlig.

Du vil også finne de populære Supreme Turbo rulleskøyte støvlene hvor du selv kan velge hjulene etter din smak. Hvis rulleskøytene dine har noen ødelagte deler, vil du mest sannsynlig kunne finne den riktige delen her.

Hvis du føler at rulleskøytene er litt for stive når du svinger, kan du lett mykne opp følelsen ved å velge et sett mykere bushings, som du også finner i denne kategorien for tilbehør til rulleskøyter. Hvis du har det motsatte problemet (at rulleskøytene er for myke), kan du også erstatte bushings med litt hardere truckgummi. Dette er et veldig billig bytte, men du vil bli overrasket over hvor stor forskjell et bushings skifte vil gi din rulleskøyte opplevelse.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser