×
Meny

BMX Styrer

  Filter
Farger
Merker
Bar height
Bar design
Stem-diameter
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Styrer til BMX-sykkel: Triksing blir enklere

BMX-styrer ser kanskje ganske like ut, men det er de absolutt ikke. De små forskjellene på formen til Freestyle BMX styret har en kjempestor betydning for hvordan selve sykkelen vil respondere mens du driver med triks, som blant annet manuals og bar spins.

BMX-styrer - Størrelse og materialer

Styret på en BMX-sykkel er som regel høyere enn styret på vanlige sykler. BMX-styrer lages i flere forskjellige modeller og størrelser. Både høyden og bredden på disse måles i tommer (inches). BMX-sykkelstyrer er mellom 8-10 tommer høye og 28-30 tommer brede.

De fleste Freestyle BMX-styrer er laget i stål. Dette gir et sykkelstyre som er veldig sterkt og har en god holdbarhet, i tillegg til ganske lettvektet.

Race BMX-styrer er som oftest laget i aluminium. Dette materiale veier veldig lite, noe som er hovedprioritert blant rytterne innenfor Race BMX, fordi her betyr mindre vekt + mindre motstand = mer fart.

Flere av de ekstra dyre BMX-styrer som du ser her under denne kategorien, de har blitt varmebehandlet. Dette er en prosess som styrker metallet og dermed minimaliseres risikoen for at styret vil bøye -eller brekke under bruk.

Styrer til BMX: 2-delt VS. 4-delt?

Det finnes to typer sykkelstyrer til Freestyle BMX-sykler.

  • 2-delt: Disse typer BMX-styrer er laget fra to rør. Det første røret er bøyd på flere områder for å danne selve formen på styret. Det andre røret som er tynnere, er lagt igjennom midten for å gi styrke og stivhet på styret.
  • 4-delt: Disse typer BMX-styrer er laget fra to rør som er lagt vertikalt fra hverandre. Disse to rørene holdes sammen av to crossbarer med én i bunnen og én i midten.
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser