MENY
Sparkesykler
Filter
 Pris
 Merker
 Deck design Total høyde
 Materiale
 Maks brukervekt

Sparkesykkel for barn

Filter »

Sparkesyklene på denne siden er laget for barn, og sikrer at de får en god start for å kjøre på sparkesykkel. Yngre barn kan finne det vanskelig å kjøre på vanlige sparkesykler. Derfor anbefaler vi ofte foreldre å velge en sparkesykkel som er utviklet spesielt for små barn.

En sparkesykkel til barn er vanligvis lettere og har lavere bar (håndtak), som gjør det enklere å styre sparkesykkelen.

Sparkesykkel til barn med store hjul

Det lages mange forskjellige typer sparkesykler for barn, og de har alle forskjellige fordeler. Det lages bl.a. en rekke sparkesykler med store hjul som enten solide eller med luft i. Store hjul gir bedre sikkerhet og komfort, da de store hjulene ruller enklere over småstein og ujevnheter. Er det luft i hjulene, vil de vanligvis dempe mer og dermed gi økt komfort.

Vi ville aldri anbefale at barn reiser på grus-eller skogsstier, men hvis de gjør det likevel, så det kan være lurt å vurdere en sparkesykkel med store hjul - og mulig. også lufthjul.

3-hjuls sparkesykkel for barn

Vanlige sparkesykler har bare to hjul, og mange sparkesykler for barn er laget med dette designet. I dag finnes en rekke innovative sparkesykler som utfordrer det tradisjonelle designet. Et av dem er den tre hjulede sparkesyklen som gir større stabilitet, spesielt hvis barnet står stille.

En sparkesykkel til barn med tre hjul har imidlertidlig en ulempe med at den i utgangspunktet er vanskeligere å styre enn en vanlig sparkesykkel til barn, med mindre produsenten har funnet en ny måte for å løse problemet. Noen løser dette ved å flytte dobbelhjulet til baksiden av sparkesykkelen, mens andre innbygger fjærer i styringen.

SkatePro anbefaler at foreldre velger tre hjulede sparkesykler for småbarn, da disse gir bedre balanse når de første meter skal rulles.

Trygg e-handel