×
Meny

Alpinsokker og Termosokker

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Kjønn

Thermo sokker og ski sokker

Når du er ute etter en kald dag på ski eller fotturer, er det viktig å ha et par varme sokker for å holde føttene tørre og komfortable i lang tid - selv ved lave temperaturer.

I denne kategorien finner du termiske sokker for både langrenn, alpint og snowboard. Uansett hva du velger fra denne kategorien, kan du være sikker på å få et par varme sokker som gir deg varme og tørre føtter.

Det er også grunnen til at våre termiske sokker ikke bare holder deg varm, men også gjør at føttene kan "puste" slik at føttene blir tørre fra svette, slik at du kan forbli varm etter en lang dag med ski eller fotturer.

De termiske sokkene beskytter også føttene mot hard støvler. Derfor er skisokkene du finner hos SkatePro, myke og sømløse og holder seg over kanten av skistøvlene. Det er viktig at termisk sokker passer fint og glatt på skinnet, slik at du ikke får merker. Noen av våre sokker har ekstra tykt stoff på leggen for å beskytte benet mot trykk fra snowboard eller skistøvler.

Sørg for å ta med minst 2-3 par sokker for en ukes ski, siden ski sokker må ofte vaskes etter noen dager bruk. Vi anbefaler også at du tar med ekstra sokker i skobagen / dagspakken i tilfelle at alpinsokkene dine blir fuktige eller våte.

Også til daglig bruk

Et godt par varme sokker er ikke bare et viktig element å bære når du er ute med å gjøre sport i kaldt vær. Et par termiske sokker er også viktig hvis du jobber ute om vinteren for å holde føttene tørre, varme og komfortable.

Ta vare på de

For å ta ekstra godt vare på din nye investering, anbefaler vi at du slår våre termiske sokker innvendig ut når du vasker dem - det er her hudceller og smuss bygger opp.Videre anbefaler vi at du ikke tørker ski sokker i tørketrommelen.

SkatePro