×
Meny

Kulelager - Rullehockey

  Filter
Farger
Merker
Kulelager presisjon
Lager type
Spacers
Lubricant

Godt å vite

Det smidigste rul med rullehockey kulelager

Selvom de er små og uanselige, er kulelager til hockeyrulleskøjter helt avgjørende for dine præstationer. Hvert hjul har to kulelager, som gjør, at hjulet kan rotere. Kulelager er enten gjort av stål eller keramisk materiale, og man kan velge mellom åpne og sengte kulelager. Du kan lese mer om de forskjellige typer kulelager i vores guide til kjøp av kulelager.

Mange rullehockeyspillere kjører med hi/lo-setup, hvor hjulene har forskeliige størrelser, men dette har ingen betydning for kulelagerne. De fleste kulelager har størrelsen 608, og de kan brukes til mange forskjellige former for rullesport.

Nyttig viden om ABEC

Når du velger kulelager må du holde øje med ABEC-rating. Denne rating refererer til kuglelejets presisjon og dermed, hvor smidigt kulelaget roterer. Skalaen går fra 1-9, og jo høyere tallet er, desto mer præcist er kulelaget. Det er værd at bemærke, at det ikke er alle hjul som har en ABEC-rating, så det er ikke nødvendigvis sådan, at de kulelager som er best til rullehockey, er de kulelager, som har den høyeste ABEC-rating.

Mange spør til, hvordan man tager kulelagerne ut av hjulene på sine hockey-rulleskøyter og, hvordan man renser dem. I vores guide til vedlikehold av kulelager viser deg, hvordan dette gjøres, så du kan sikre, at dine kulelager føles som om de var nye. Hvis du allerede har renset dine kulelager og fortsatt gjerne vil optimere ditt rul, kan du tjekke vores utvalg av rullehockeyhjul.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser