Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Rulleskøyter herre - Inline-skøyter til menn

Herre|Dame|Barn
  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Hjuldiameter
Nivå
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Kom i form med rulleskøyter for menn

Her finner du rulleskøyter til herre og eldre gutter. Rulleskøyter i denne kategorien er fitness skøyter, noe som betyr at de er egnet for mosjons skating. Du kan finne rulleskøyter for både nybegynnere og middels skatere.

Mange menn foretrekker inliners i stedet for side-by-side rulleskøyter. Både fordi inlines kan brukes til ulike typer skøytesport, og fordi de er mer retning stabile og derfor ideelle hvis du ønsker å gå fort. Videre har mange inlines en mer nøytral eller maskulin design enn side-ved-side rulleskøyter.

Velg riktig klinge for rulleskøyter for menn

En generell karakteristikk av rulleskøyter i denne kategorien er den høye støvelen som gir både god komfort og ankelstøtte. Skøytene er laget for utendørs bruk og er egnet for mosjonsgåing og generell transport fra sted til sted. Hvis du leter etter menns skøyter til mosjonering, kan du definitivt finne den riktige modellen her.

De fleste rulleskøyter har enten plast eller aluminium blad. Plastklinger anbefales kun for en vekt mindre enn 80 kg, så det vil som regel være en god idé å velge en skøyte med aluminiumsklinge når du kjøper skøyter for menn. Fordi plastklinger er mykere enn aluminiumklinger, gir det litt mer motstand å kjøre, og man må derfor arbeide mer for å få fart. Aluminiumklingen er ofte hardere enn plastklinger, og gir dermed også mer stabilitet og tillater deg å kjøre fortere. Likevel lages aggressive inlines ofte med en sterk plastklinge da dette er best egnet for triks.

Inlines med eller uten bremse?

De fleste herreskøyter i denne kategorien har en brems på baksiden av skøyte. Hvis du er nybegynner eller bruker dine herre rulleskøyter for trening, er det en god idé å velge en skate med brems. Hvis du derimot skal bruke dine rulleskøyter til f.eks. speed skating eller rullehockey, bør du velge en modell som er utviklet for sporten, og disse modellene har vanligvis ikke en brems, da denne kan lett komme i veien. Bremsen blir overflødig hvis du har gode bremse ferdigheter.

Få hjelp til å velge riktig modell ved å lese om Kjøp av rulleskøyter .

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser