×
Meny

Kids Snowboards & Kids Snowboard Packages

  Filter
Merker
Lengde

Godt å vite

Twintip på Snowboard for barn

På denne siden finner du alle vårt brede utvalg av snowboard barn kan få en morsom og annerledes opplevelse på skiferien.

Når du velger snowboard til barn , er det viktig å velge riktig lengde. Hvis snowboardet stilles på høykant, skal boardet minst gå opp til barnets skulder, men ikke over haken. Hvis du er usikker, er det bedre med et kortere snowboard barn har mer kontroll med enn et board som er for langt. Barnet vil finne det lettere å leke og svinge på. Spesielt hvis det er barnets første opplevelse på et snowboard, er det viktig å få så mange suksesshistorier som mulig siden dette vil oppmuntre barnet til å bli i sporten.

De fleste snowboard til barn er som regel med twintip. Disse snowboards er mer egnet for park og triks, og så er de ideelle til å leke i løypene med. På twintip snowboard er foran og bak 100% identisk, og bindingene sitter sentrert, så det er lett å kjøre begge veier og lande sine triks. Snowboarding er morsomt og aktiv lek, enten det er i skibakken, i parken eller andre steder på fjellet. Derfor er det et godt og morsomt valg for barn under skiferien.

Ulike merker av junior snowboards

Vi har barn og junior snowboards fra ulike merker, og det kan være ganske vanskelig å velge et brett. Du kan si at det viktigste er at barnet ditt er begeistret over brettet og får en god opplevelse ute på pisten. Derfor er det en god ide å involvere barnet ditt i kjøpsprosessen siden stil og farger kan spille en større rolle enn det foreldrene tror.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser