×
Meny

Rulleskisko Klassisk

  Filter
Merker
Skostørrelse
Kompatible bindinger

Støvler til klassisk rulleskiløb bør være åndbare

Klassiske rulleskisko er til de rulleskiløbere, som gjerne vil fortsætte med at stå på ski og træne langrend, når sneen er smeltet. De er designet med gjøre støvleskafter, så man kan gjøre den samme bevegelse med anklerne, som den man bruker innenfor klassisk langrend. Ut over den store bevegelsesfrihet til anklerne, betyr de korte støvleskafter også, at som er anvendt mindre materiale, så støvlerne både veier mindre og er mer åndbare.

Combi rulleskisko er designet til at bli brugt til både klassisk rulleski og skøjt-rulleski. Forskjellen fra de klassiske støvler er, at de har mer ankelstøtte, som er godt, når man dyrker skøjtestilen.

Klassiske rulleskisko og kompatibilitet

Når du er på udkig efter klassiske rulleskisko, er det viktig at vide, hvilket bindingssystem, som er på dine rulleski. De fleste klassiske rulleskisko er kompatible med NNN-bindingerne (New Nordic Norm), som er et design av Rottefella. Turnamic- og Prolink-bindinger har andre designs, men de har den samme NNN-kompatibilitet som Rottefella-bindingerne. Hvis du gjerne vil vide mer om bindinger til rulleski, så tjek vores utvalg av rulleskibindinger.

På hver av vores klassiske rulleskisko vil du kunne se, hvilke bindesystemer de er kompatible med. Forudsat at du får den riktige kombinasjon av støvel- og binding, vil du være spændt sikkert fast til dine rulleski samtidig med, at de vil klikke deg ut nøyaktig, når det er nødvendigt.

Hvis du fortsatt er i tvil om, hvilken type rulleski du må gå efter, kan du lære mer om sporten og dens utstyr ved at tjekke vores guide til kjøp av rulleski ut.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser