×
Meny

Alpinski Barn

  Filter
Farger
Merker
Lengde
Type
Nivå

Godt å vite

Alpinski Barn - hvorfor kjøpe det?

Mange starter med å leie ski til barnene første gang de står på ski. Dette er også en utmerket start, men det er mange fordeler ved å kjøpe egne barneski og skiutstyr. De kan få erfaring med skiutstyret hjemmefra før de skal stå på ski for første gang, enten ved å prøve ski og skistøvler i egen stue eller på den lokale bakken når det er snø. Dette bidrar til å gi barna en god følelse av trygghet. Du er trygg på kvaliteten og slipper dessuten køen og kostnadene ved å leie ski. Alpinski Barn - er dette noe du er på jakt etter, så finner du det definitivt her hos SkatePro.

Slalomski Barn - ja, det har fordeler

Fordelen med barneski er at de er laget med særlig hensyn til barnas vekt, kropp og teknikk. Selv om skiene minner veldig om ski til voksne, så er forskjellen at barneskiene veier mindre og er samtidig lettere å håndtere. Hvis du velger det helt rette skiparet til ditt barn, vil gevinsten være at barnet ditt får en rask og morsom læringsprosess.

Skipakke Barn - forskjellige typer ski til barna

Barneski fås i de samme typene som ski til voksne.

ALPINSKI BARN | All-mountain ski:

Som navnet antyder er All-Mountain Ski en veldig allsidig type ski, egnet for både ski i løypene så vel som nok bredde for å utforske off-piste ski kjøring. Denne skitypen vil de aller fleste barn få en god opplevelse med.

ALPINSKI BARN | Racing ski:

Racing Ski for barn gir trygghet og stabilitet i høy hastighet for erfarne barn. Her snakker vi vanligvis en smalere og litt stivere type barneski, som gjør det morsomt å kjøre fort ned bakkene. De er bygget for rask og presis kjøring på hard snø.

ALPINSKI BARN | Twintip ski:

Twintip betyr at begge tupper er bøyd opp, dette gjør det lettere å kjøre bakover og gjøre triks i bakken og i parken. Twintip Ski har også blitt mer eller mindre standard på de fleste nye freeride ski. Barneski med twintip er generelt bredere i front, bakpå og midjen. De er laget av mykere materialer til å absorbere sjokket av harde landinger. Fordelene ved å velge Twintip Ski er blant annet at den bøyde bakenden har en mindre sannsynlighet for å bli fanget i ujevnheter man finner både i parken, on-piste, og off-piste.

Under denne kategorien finner du et bredt og godt utvalg av både ski og utstyr for barn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser