Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Alpinski Barn

  Filter
Farger
Merker
Lengde
Best til
Nivå
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Alpinski barn enkelt kan bruke - mange fordeler

Å kjøpe barneski har en rekke fordeler som kan gjøre tiden i bakken enda bedre for barna. Istedenfor å leie ski, noe som ofte kan være en tidkrevende prosess, vil du spare deg og familien for dette - på toppen av å ha full kontroll over kvaliteten på skiene du kjøper. En annen stor fordel er at barna kan bli vant til sitt eget skipar, noe som er bedre for deres ferdighetsutvikling og selvtillit.

Ulike typer barneski der ute

Å kjøpe barneski med bindinger er et enkelt alternativ, ettersom de er justerbare for å kunne passe alpinstøvler av forskjellige størrelser. Hvis du velger barneski som ikke har bindinger, må du selv sørger for å velge bindinger som passer disse skiene. Barneski kommer i 5 kategorier, og de er nesten identiske til ski for voksne; piste ski, all-mountain ski, twintip ski, freeride ski og race ski. Hva som skiller barneski fra skiene voksne bruker er skienes lengde som selvsagt er kortere - samt mykere og lettere materialer. De er ingen spesifikke ski for gutter eller jenter - men det finnes jo noen klassiske farger som pleier å appellere til hvert kjønn.

Annet skiutstyr for barn

Skal du skaffe deg slalomski barn kan storkose seg med i bakken, er det også annet utstyr som er helt nødvendig for dem. En beskyttende skihjelm er anbefalt på det sterkeste, og i flere anlegg er dette også påbudt for barn. Tettsittende og gode skibriller kommer også godt med på dager med snøbyger eller sterk sol. Og selvsagt, alpinstøvler og skistaver er også noe ditt barn vil kunne nyte godt av i skinalegget.


Vår guide for kjøp av ski for barn inneholder mer nyttig informasjon om ski for småbarn og barn. Du kan også finne instruksjoner i denne guiden om hvordan du velger riktig størrelse på skiene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser