Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Håndleddsbeskyttelse rulleskøyter

  Filter
Størrelse

Håndleddsbeskyttelse kan redde deg fra beinbrudd

Fra tid til annen så vil både nybegynnere og erfarne skatere kræsje, det er bare en del av gamet. Når dette skjer, så kan med -eller uten beskyttelse valget ditt faktisk ha en så stor betydning som resten av livet ditt. Kun hjelmen er en mer viktig beskyttelsesdel enn et par med håndleddsbeskyttere. Håndleddsbeskyttere anbefales til både nybegynnere og erfarne skatere. Ikke bare kan håndleddsbeskytterene beskytte deg fra skrubbsår og småskader, men også fra mer alvorlige skader som f.eks. beinbrudd.

Når man faller og kræsjer så ligger det helt naturlig programmert i hjernen vår en refleks, at vi skal bruke hendene våre for å beskytte først og fremst hodet fra fallet. Dette er smart tenkt og en god refleks å ha, men dette vil uansett også da sette et utrolig stort press på håndleddene som får oppdraget i frontlinjen med å dempe hele fallet. Dermed kan man også veldig fort skade seg - og ofte så kan skaden bli veldig stygg uten er par med høykvalitets håndleddsbeskyttere.

Myten om skatehansker

Tilbake i tiden da skating var nytt og hadde nettopp begynt å ta skikkelig av, de daværende skatehanskene var da fryktelige ukomfortable. I ettertid så har flere forskjellige merker jobbet hardt med å utvikle og optimalisere skatehanskene. I dag så finner man på markedet skatehansker som har blitt sterkt forbedret, i forhold til "gamle dager". En av hovedgrunnene til dette er at de nå er laget med pustende materialer som gir mer ventilasjon og mindre med vekt.

Under denne kategorien så vil du også kunne finne et bredt utvalg av skatehansker. Disse hanskene (Racehansker) er ikke det samme som longboardinghansker. Race/Skatehanskene vil gi deg en ypperlig beskyttelse nå du ligger lavt i svinger. Hanskene har også vanligvis stropper som gjør det enkelt å ta dem av -og på mens du slapper av mellom settene på vei påå til toppen av bakken igjen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser