Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skatersko & sneakers

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 4

Sneakers og skatesko er laget for å brukes når man kjører på skateboard eller sparkesykkel. Skatesko i vårt sortiment er produsert av kjente streetwear produsenter, slik at du kan være sikker på at kvaliteten på våre skateboard sko er top kvalitet

Kjennetegn ved Skatesko

De fleste sneakers og skatesko i denne kategorien er laget av skinn, semsket skinn eller tøjstoff for å gjøre skoene behagelig å ha på. Sålen er vanligvis laget av vulkanisert gummi, og den er ekstra tykk, slik at skoene kan motstå slitasjen de blir utsatt for når man utfører triks. Det er liten eller ingen mønster i sålen, i tillegg til at skoene er støtsabsorberende, for å takle belastningen ved harde landinger. Nesten alle de funksjonene som en skatesko har blitt laget for, er for å gjøre dem så holdbare som mulig, fordi de blir utsatt for meget hard behandling om de er brukt jevnlig på skateboard. Likevel skal man være oppmerksom på at skatesko slites ned hurtigere enn alminnelige sko, ikke minst på grunn av kontakt med skateboardets grove griptape.

Ta godt vare på dine nye skatesko

Hvis du bruker dine skatesko når du gjør triks, og ønsker å utvide deres levetid, kan du kjøpe Shoe Goo, som er et silikonbasert materiale som påføres til tuppen av skoen og dermed danner et beskyttende lag på de mest utsatte stedene av skoen.

Du kan også ta vare på problemene før de oppstår! Få deg en tube med super lim og legg det på sømmen rundt flippene og Ollie-områdene på dine sko. Den ganske enkle tingen vil gjøre at dine nye favoritt par sko varer lenger. Vær forsiktig så du ikke får lim på resten av skoen. Super limet kan føre til at du mister grepet.

Selv om skateboard sko kommer med ulike funksjoner som gjør dem ideelle for når du kjører på skateboard, scooter eller andre, er det også mange som velger å kjøpe dem bare fordi de har et kult design og er behagelig å ha på.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser