×
Meny

Sparkesykkel hjulbolter

  Filter
Merker
Hjulbult lengde

Godt å vite

Vi har mange forskjellige hjulbolter til triksesparkesykler

Under denne kategorien finner du hjulbolter til sparkesykkelen din hvis de gamle har gått i stykker.

Oppgaven hjulbolter har er å koble selve hjulene til sparkesykkelen, på solid og god måte uten at farten skal bli påvirket negativt.

Hjulbolter til triksesparkesykler er vanligvis laget i stål eller i aluminium. Stål er sterkere enn aluminium, men aluminium er lettere. Så her er det smak og behag etter din egen kjørestil.

Boltene kommer enten med integrert gjenger i enden, eller som en 2-delt bolt med skruedel på. Lengden og diameteren variere også, noen bolter passer bedre til bestemte merker. For eksempel er Ethic og District sine forgafler kompatible med 85 mm bolter. Standarddiameteren er 8 mm. Noen er også tilgjengelige i 6 mm, 10 mm og alt imellom her.

Det skal monteres én hjulbolt på forhjulet, i tillegg til også én på bakhjulet. Når du kjøper en bolt til bakhjulet så er det viktig at lengden og diameteren passer til decket. Kjøper du til forhjulet, da må hjulbolten være kompatibel med forgaffelen.

Pegs kan monteres på hjulboltene

De fleste pegs vil kunne passe på de fleste decks, så lenge du bruker spacere og en lang hjulbolt.

Størrelsen på hjulbolten avhenger av hvor mange pegs du vil ha på hver enkelt bolt, i tillegg til hvilket type deck -og forgaffel som du bruker.

Det er en god idé å måle de orginale hjulboltene på triksesparkesykkelen din, dermed så vet du det du trenger når tiden kommer for å kjøpe nye. Du kan lese mer om de individuelle hjulboltene, samt hvilke decks de passer til på deres egne produktsider. Hvis du har spørsmål angående ditt kjøp av hjulbolter her hos oss, da må da gjerne bare kontakte oss slik at vi kan få hjulpet deg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser