×
Meny

Luer, skimasker og finlandshette

  Filter
Farger
Merker
Kjønn
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Luer, skimasker og finlandshette

Å holde hodet og ansiktet ditt er en viktig ingrediens for en vellykket dag på fjellet. I denne kategorien finner du alle slags vinter luer fra lue til finlandshette og pannebånd. Hva du bruker når du er ute på ski, avhenger av værforholdene, hva du kommer til å gjøre og dine personlige preferanser.

Selv om sola kan skinne, kan været fortsatt være kaldt, derfor er det viktig å ha en varm vinter lue eller på de ekstra kalde dagene - en finlandshette.

En must-have mote favoritt

Det er ikke bare ute på bakkene at vinter luer og beanie er et populært tilbehør. Begge elementene er en favoritt for mange skatere, ikke bare for å holde hodet varmt, men også for å legge til litt ekstra holdning til utseendet deres. Siden streetwear og skatewear har blitt mer populære enn aldri før, har både vinter lua og beanie blitt en must-have mote favoritt i den vanlige moteverdenen.

Designet for ytelse

I denne kategorien finner du også et bredt utvalg av vinter luer, skimasker og finlandshette designet for høy intensiv sport hvor ytelse er viktig, for eksempel langrenn og rulleski, jogging eller sykling. Alt designet for å holde deg varm og tørr, dette er to viktige faktorer når du er ute og utfører favorittsporteren din.

Pannebånd

Et annet alternativ for å holde hodet ditt varmt på fjellet er et pannebånd. Du vil finne at pannebånd er laget av samme materialer som vinter luer, beanie og finnlandhette. Pannebånd holder hovedsakelig ørene dine varme og er reservert for varme og solfylte dager ute på ski.

Ta gjerne tid til å utforske vårt produktsortiment for å finne vinterluen, ski masken, finlandshetta eller pannebåndet som passer til ditt behov og smak! På after-ski kommer du også til å sette pris på din varme ski lue som gir deg et kult og uformelt skiutseende.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser