×
Meny

Penny boards & plastikk cruiser boards

Godt å vite

I denne kategorien finner du plastikk penny boards, både Penny bord fra merke Penny og plastikk penny boars fra andre merker.

Penny Board - merket og konsept

Ordet Penny merket dekker både et varemerke og et konsept. Penny boards er faktisk et merke grunnlagt av Ben Mackay i Australia, men de små lette plastikk boardsene har blitt så populære at Penny merkevare stort sett er synonymt med denne typen boards. Selv om Penny fortsatt er den mest populære produsenten av plastikk penny boards, så er det flere andre merker som kommer etter det, og det er også mulig å finne kvalitets plastikk penny boards fra andre produsenter.

Penny bord designet er inspirert av plastikk skateboards fra 1970-tallet. Et Penny Board er ganske lite, med et smal deck, noe som åpner for skarpe svinger og gjør det enkelt å komme seg rundt, selv i overfylte områder. Penny er helt klart den mest kjente produsenten av denne typen boards, fordi de lager boardsene i høy kvalitet med det helt riktige designet som kan brukes av folk flest.

Hva skiller Pennyboards fra andre skateboards?

Pennyboards kjennetegnes ved å være mindre og smalere enn vanlige skateboards. I tillegg er et Pennyboard laget av plastikk i stedet for tre, som gjør det ekstra lett. I tillegg gjør plastmaterialet det lett å lage brett i forskjellige farger og mønstre. Hjulene er ganske store og myke, noe som gjør dem raske mens de ennå har et godt grep.

Noen vil kjenne igjen det old school designet av Pennyboardet fra 1970 skateboards og vil derfor ha en preferanse for denne type brett. Men Pennyboard har en bred gruppe supportere, selv blant de helt unge, fordi de er praktiske i størrelsen og er enkle å manøvrere, og derfor gode å cruise rundt i byen med, og enkle å bære i ryggsekken.

Et Pennyboard er best egnet for transport og for å cruise rundt i byen med. Men hvis du vil ha et brett spesielt for triks, så trenger du å få tak i et vanlig skateboard.

SkatePro