×
Meny

Skihjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

La oss ta det viktigste først - Skihjelm

Her har du kommet til kategorien hvor man finner det aller mest viktige av beskyttelsesutstyr til vinteren - Skihjelmen.

Stadig flere bruker i dag en alpinhjelm, dette har ført til enorme positive forandringer i design, komfort og holdbarhet. Nye trender, nye teknologier og stadig videreutvikling i beskyttelessystemet har gjort at skihjelmer på markedet i dag holder svært høy kvalitet - de gir ikke bare en enormt god hodebeskyttelse, utseendemessig ser de også veldig bra ut. Så her har man ingen unnskyldning til å la være å beskytte hodet med en skihjelm.

En alpinhjelm har også en annen ekstra egenskap på toppen av hodebeskyttelse + gjøre deg kul å se på, en alpinhjelm sørger også for varme til hodet når du er oppi det kalde fjellet. Bruk av en skihjelm, booster også trygghetsfølelsen - noe som har en svært positiv effekt på selvtilliten din. Dermed vil du satse "det lille ekstra" i skianlegget og få mest mulig ut av dagen.

Alpinhjelm: Hvordan finner man riktig passform?

En skihjelm skal ha en tett og god passform når du rister og beveger på hodet. Når det er sagt, så skal skihjelmen heller ikke sitte altfor stramt slik at den kjennes ukomfortabel og irriterende å ha på seg. Skihjelmen skal sitte tett og godt på hodet med en god passform og hjelmstroppen klikket på plass. De ulike hjelmprodusentene har vanligvis ulike anbefalinger for deres egne skihjelmer, så vi råder deg til å følge disse anbefalingene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser