Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Våtdrakt Sko

  Filter
Merker
Skostørrelse
Tykkelse

Hva er våtdrakt sko?

Våtdrakt sko, også kjent som neopren sko eller surfesko, er tykke sokker designet for å holde føttene dine varme i kaldt vann. I tillegg vil våtdrakt sko beskytte føttene dine fra koraller, skarpe objekter i sjøen og steinete strender. De er vanligvis brukt i forskjellige vannsporter som surfing, kiting og SUP.

Hvilke neopren sko skal jeg velge?

Neopren sko finnes i to forskjellige stiler: Split toe eller round toe. Valget av den riktige neopren skoen avhenger av dine personlige preferanser. Split toe skoene har storetåa separert fra resten av tærne dine. Mange surfere mener disse gir bedre balanse og brettfølelse. Round toe skoene er ikke oppdelt og anses som å være mer komfortable.

Hvordan burde surfeskoene passe?

Surfeskoene bør være tettsittende over anklene og føttene. De må ikke være for stramme, for da kan de stoppe blodsirkulasjonen. Er de for romslige kan vannet komme inn, og da vil føttene bli kalde og du kan få dårligere balanse. Surfesko kommer i 3mm, 5mm og 7mm tykkelse. Tykkere sko er varmere og lar deg surfe selv på de kaldeste dagene, men pga tykkelsen gir de litt mindre brettfølelse.

Husk å måle føttene dine og sjekk ut størrelsesguiden for å finne de perfekte surfeskoene til deg. De kan føles litt stramme i starten, men de vil strekke seg og passe bedre etter bruk.

Ser du etter et helt sett med våtdrakt og tilbehør? Sjekk ut vårt utvalg av våtdrakter, hansker og hetter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser