×
Meny

Våtdrakt Sko

  Filter
Merker
Skostørrelse
Tykkelse

Våtdrakt Sko - holder føttene varme i vannet

Et par Våtdrakt Sko eller Neopren Sko - eventuelt høykvalitets surfesko, er en viktig del av ditt utstyr når du surfer i kaldt vann. Surfesko kan faktisk utgjøre forskjellen på en lang økt under kjølige temperaturer, og kort og mislykket økt pga. frosne føtter som er uten følelse og evne til å henge seg på bølgene som kommer.

Men heldigvis har vi et bredt utvalg av Våtdrakt Sko og Neopren Sko her hos SkatePro som vil holde deg komfortabel og god slik at surfeøkten blir lang og bra.

Neopren Sko - hvilken form ved tærne er best?

Du har kanskje lagt merke til at noen av våre Våtdrakt Sko og Neopren Sko er har en form på tuppene ved tærne som enten er avrundet, eller splittet.

Neopren Sko med en splittet form ved tærne , har i likhet med votter, storetåen skilt fra resten av tærne. Surferne som liker dette designet best, hevder at denne type design gir dem bedre balanse vel som brettfølelse.

De med avrundet design er faktisk bare et par Neopren Sko. Så det er altså uten split-designet. Disse skoene skårer også høyest hos mange surfere pga. de mener komfortnivået er høyere.

Hvilken størrelse bør mine Surfesko ha?

Neopren Sko og Surfesko er kun tilgjengelige i herrestørrelser, og kun i full størrelse - halv og kvart størrelser eksisterer ikke.

Dine nye sko vil muligens føle litt stramme til å begynne med, men du kan forvente at de strekker seg og gir deg bedre passform etter et par gangers bruk. En tommelfingerregel er at tærne skal røre enden av skoene første gang du prøver dem på. Og når du har brukt dem et par ganger, vil dem føles perfekt.

Og ettersom Surfesko vanligvis er oppført som herrestørrelser, bør damene gå ned 1-2 størrelser ved kjøp.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser