×
MENY

Neopren sko

  Filter
Merker
Skostørrelse
Tykkelse
Vann Tempratur
Aktivitet

Hold føttene dine varme i vannet

Et par neopren støvler eller kvalitet surf sko er en viktig del av utstyret ditt når du surfer i kaldt vann. Surfeskoene kan faktisk være forskjellen mellom en maraton-økt i ekstreme kjølige temperaturer og det faktum at du ikke klarer å fange en enkelt bølge på grunn av kalde føtter og et komplett tap av følelse i føttene.

Men heldigvis har vi et bredt utvalg av neopren støvler og surfesko som vil holde deg koselig og komfortabel og viktigst av alt, at du surfer lenger.

Rund tå eller splittet tå surfesko?

Du har kanskje lagt merke til at noen av våre neopren støvler har split-toe og noen har en rund tå.

Et par split tå neopren støvler har noen likhet med en vott, hvor stortåen er skilt fra resten av tærne. Tilhengerne til split-toe design hevder at designet gir dem bedre balanse og en bedre styre følelse av brettet.

Rundtå designet surfesko er faktisk bare et par neopren sko. Det er ingen skillelinje som med split-toe design. Det som taler for dette designet er mange surfere som finner disse støvlene å være mer komfortable.

Hvilken størrelse bør støvlene min være?

Alle neoprene støvler er kun tilgjengelige i menns størrelser og er kun tilgjengelig i full størrelse - ikke halv eller kvart størrelser.

De nye støvlene dine kan føles litt for stramme først, men du kan forvente at de strekker seg og får bedre passform etter noen få bruksområder. En tommelfingerregel er at tåen skal røre enden av støvlen første gang du prøver dem på. Etter noen få omganger vil de være perfekte.