Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Trikse-sparkesykkel

  Filter
Farger
Merker
Total høyde
Kompressjon type
Headset-type
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Trikse-sparkesykkel: Skapt for freestyle

En trikse-sparkesykkel er en ekstra solid type sparkesykkel som er laget spesielt for triks og stunts. Disse sparkesyklene er en nyere versjon fra de tradisjonelle sparkesyklene og de oppstod da mange begynte å kjøre "freestyle" på sparkesykler, men man fant fort ut at tradisjonelle sparkesykler ikke taklet all belastningen ved triksing.

Hva kjennetegner en trikse-sparkesykkel?

Trikse-sparkesykler ligner veldig på en vanlig sparkesykkel, men for å gi trikse-sparkesykler en maksimal styrke og holdbarhet så prøver produsentene å eliminere alle eventuelle svake punkter. Derfor kan vanligvis ikke trikse-sparkesykler justeres i høyden eller foldes sammen.

De fleste ønsker seg en trikse-sparkesykkel som er både kraftig og lett. Siden disse to egenskapene vanligvis er motstridende, så prøver derfor produsenter å være innovative både i materialer og spesielle konstruksjoner. Derfor finnes det også spesielle deler for sparkesykler som koster mer enn en hele sparkesykler gjør totalt.

Noen av de delene som produsenter arbeider spesielt med er:

  • Kraftig bunn (deck) og hals (neck)
  • Lettere og sterkere hjul
  • Onepiece bar
  • Sterkere T-tube / Crossbar
  • Kraftige clamps

Dyre trikse-sparkesykler er ofte bygget med kompresjonssystemene SCS, ICS eller HIC . De er konstruert annerledes, men alle tre gir en mer solid styremekanisme som samtidig også roteres lettere. I tillegg er et kompresjonssystemet lettere å justere samt vedlikeholde.

Standard trikse-sparkesykkel eller en Custom?

Sparkesyklene på denne siden er alle komplette sparkesykler, hvor produsenten har laget alle delene selv. Dette garanterer at alle delene passer sammen, og slikt sett så får du mye mer for pengene enn om du skulle kjøpt alle delene enkeltvis.

Det er mange gode standard trikse-sparkesykler på markedet som vil tilfredsstille både nybegynnere og de mer avanserte rytterne. Sparkesykler varierer sterkt i pris, noe som er typisk fordi at det er også store forskjeller i kvaliteten på delene som brukes. Derfor anbefaler vi at du velger å kjøpe anerkjente merker.

Dyktige ryttere vil ofte ha en sparkesykkel som består av kun høykvalitets deler. Disse rytterne velger som oftest å kjøpe en custom trikse-sparkesykkel. Custom betyr at sparkesykkelen er "customized" (altså skreddersydd), og dette gjelder både komplette sparkesykler sammensatt av eksperter samt sparkesykler hvor du selv setter sammen delene i henhold til dine egne behov og krav.

SkatePro tilbyr både komplette custom trikse-sparkesykler som er satt sammen av våre egne eksperter, pluss muligheten til å sette sammen din egen sparkesykkel med vårt Bygg en sparkesykkel -verktøy.

Les mer om Trikse-sparkesykler her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser