MENY
Sparkesykler
Godt å vite
Filter
 Pris
 Merker
 Total høyde


 Headset-type
 Forgaffel type
 Hjuldiameter

Trikse Sparkesykkel

Filter »
Side 1 av 2

Trikse sparkesykkel er en ekstra solid type sparkesykkel som er laget spesielt for triks og stunts. Det er en nyere type sparkesykler, som oppsto da mange begynte å kjøre "freestyle" på sparkesykkel, og man fant ut de tradisjonelle sparkesykler ikke kunne tåle belastningen ved triks.

Kjennetegn på trikse sparkesykkel

Triskesparkesykkel er lik vanlige sparkesykkel, men for maksimal styrke og holdbarhet, prøver produsentene å eliminere eventuelle svake punkter på en scooter, og derfor kan trikse sparkesykler vanligvis ikke justeres i høyden eller foldes sammen.

De fleste ønsker en triksesparkesykkel som er både kraftig og lett, og fordi de to egenskaper vanligvis er motstridende, derfor prøver produsenter å være innovative både i materialer og spesielle konstruksjoner. Derfor finnes det spesielle deler for sparkesykler som koster mer enn en hele sparkesykler.

Noen av de deler produsenter arbeider spesielt med er

  • Kraftig dekk (deck) og hals (neck)
  • Lettere og sterkere hjul
  • Onepiece bar
  • Sterkere t-tube / crossbar
  • Kraftige clamps


Dyre triksesparkesykler er ofte bygget med kompresjonssystemene SCS, ICS eller HIC . De er konstruert annerledes, men alle tre gir et mer solid styremekanisme som samtidig roterer lettere. I tillegg, er en compression systemet lettere å justere og vedlikeholde.

Standard triksesparkesykkel eller custom?

Sparkesyklene på denne siden er alle komplette sparkesykler, hvor produsenten har laget alle delene selv. Dette sikrer at delene passer sammen, og gir deg typisk mer sparkesykkel for pengene enn om du kjøper delene enkeltvis.

Det er mange gode standard trikse sparkesykler som både vil tilfredsstille nybegynnere og mer avanserte brukere. Sparkesyklene varierer sterkt i pris, og det er typisk fordi at det er store forskjeller i kvaliteten av de deler som brukes. Derfor anbefaler vi at du velger å kjøpe anerkjente merker.

Dyktige kjørere vil ofte ha en sparkesykkel hvor alle deler er av beste kvalitet, og de velger ofte å enten kjøpe en custom trikse sparkesykkel. Custom betyr at sparkesykkelen er "customized", og dette gjelder både komplette sparkesykler sammensatt av eksperter og sparkesykkler hvor du selv setter sammen deler i henhold til dine egne behov og krav.

SkatePro tilbyr både komplette custom trikse sparkesykler, som er satt sammen av våre egne eksperter, og muligheten til å sette sammen din egen sparkesykkel med våres Bygg en scooter.

Les mer om Trikse sparkesykkler her.

Trygg e-handel