Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skøyter for Fritid

  Filter
Merker
Skostørrelse
Støvel type
Støvel materiale
Innerstøvel detaljer

Godt å vite

Skøyter for All-Round Fritidsbruk

På denne siden kan du finne ishockey skøyter, egnet for fritidsbruk og kan brukes av alle aldre - barn og voksne. Det er all-round is hockey skøyter til lavere priser, og mange av dem har god ankelstøtte.

Du kan bruke disse isskøyter for lek og mosjon, eller du kan også lett ta en hockeykølle med deg og spille ishockey med venner på de fleste av disse hockey skøyter. Når innsjøene har frosset til, og det er satt opp skilter som tillater skøyting på isen, kan du også cruise rundt på dem eller ta til den lokale skøytebanen, hvor de tilbyr disko skøyting og andre morsomme hendelser.

Det er en morsom aktivitet for å gå på skøyter, om du er en av de mer erfarne som bare suser av gårde på isen, eller hvis du er en nybegynner, og minner mer om Bambi på glattisen. Det er plass for alle på skøytebanen, og du vil bli overrasket over hvor raskt du faktisk kan lære å holde balansen på isen.

Fordeler med å ha egne skøyter for fritidsbruk

Det er flere fordeler med å ha dine egne par allround skøyter:

Spar penger

Hvis du planlegger å gå på skøyter et par ganger hver vintersesong, kan det fort bli dyrt å leie skøyter hver gang. Skøyter til fritidsbruk kommer nemlig til lave priser, slik at du raskt kan tjene beløpet opp igjen og dermed spare mye penger allerede etter første sesong.

Skate når du har lyst

Med dine egne skøyter, er du ikke lenger avhengig av åpningstider for skøyteutleie, og du unngår også lange køer. Du kan gå til en utendørs skøytebane, når enn du føler for det - tidlig om morgenen eller sent på kvelden. Det er nok ikke så proppet med mennesker, noe som gir deg god plass til å øve triks eller skøyte fort.

Formet etter dine føtter

Jo mer du bruker dine ishockey skøyter, jo bedre vil dem passe dine føtter med helt riktig passform. Det er derfor en fordel å ha sine egne i stedet for å måtte leie nye skøyter hver gang - skøyter som har blitt brukt av mange føtter og former.

Ved å bruke samme par skøyter, lærer du dem også bedre å kjenne, og vil dermed ha mer tillit til dem slik at du tør å kjøre raskere, prøve nye triks og lignende.

Hybridskøyter

Hybridskøyter er et nyere produkt som kombinerer komfort av fitness rulleskøyter med bladet fra hockey skøyter. De gir derfor meget høy komfort med sin myke støvel, og hvis du allerede har noen treningsrulleskøyter kan du bytte fra sommer til vinter skøyter lett som ingenting.

Sjekk utvalget av hockey skøyter og hybrid skates på denne siden og finn et par som passer din smak og dine behov.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser