Tilbake til skolen
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Flytevester & Svømmevester

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Ta sikkerheten på alvor, bruk Flytevest

En flytevest og svømmevest er begge noe forskjellige i forhold til en vanlig redningsvest -og til hverandre. Ja, de er alle en del av et sikkerhetsutstyr, men oppdriften er vanligvis ikke like høy på disse to i forhold til det den er på en redningsvest. Dette betyr at en flytevest og svømmesvest er mer egnet for nærliggende aktiviteter der du klarer å komme tilbake på land eller oppi båten relativt enkelt.

Du kan si at disse vestene er en hjelpende hånd på vannet som bidrar til å holde deg flytende, slik at du dermed slipper å bruke altfor mye energi på å holde hodet over vannet.

Dette er stykke utstyr som er livsnødvendig til vannski og wakeboard. De er produsert i mange forskjellige designs, i tillegg selger vi kun flytevester fra de beste og mest pålitelige merkene i verden. Uansett om du foretrekker spenner eller glidelås, tigergrafikk eller grunnleggende farger som svart eller grå - så har det aldri før nå, eksistert mer stilige svømmevester på markedet enn det gjør nå i dag.

En Svømmevest er også lett i vekt

Alle svømmevester er svært lette i vekt, laget med toppmoderne teknologi og med de mest avanserte materialene som finnes på markedet per dags dato. Svømmevestene er designet for å bøye seg og være veldig fleksible sammen med deg, når du beveger deg. Noen vester har også unike funksjonelle designelementer. Dette kan være belter for å støtte opp korsryggen og små interne lommer som er spesialdesignet for å oppbevare f.eks. førerkortet, kredittkortet og mobiltelefonen.

Uavhengig av spesifikasjonen av svømmevestene er det viktig å legge merke til at de ikke gir (eller er de ment å levere) det samme høye beskyttelsesnivået som vanlige redningsvester vil gjøre. Av denne grunn bør de ikke brukes som erstatning for redningsvest, og vi anbefaler ikke barn eller dårlige svømmere å bruke dem. De bør bruke en vanlig redningsvest.

Vestene må være sertifisert

Alle produkter under denne kategorien er ISO12402-5 godkjent.

Disse vesttypene er merket med 50N og designet for aktiviteter som tar plass nær land. Disse vestene vil sørge for en oppdrift på minst 5 kg, i tillegg så er disse vestene som oftest designet med flytende materialer både foran og bak. Slike vester som disse bør kun bruke av dyktige svømmere. Videre må det også nevnes at disse vesttypene ikke er designet med støttekrage, noe som betyr at vesten vil ikke holde deg flytende på ryggen hvis du er bevisstløs. Vanlige redningsvester har langt mer oppdrift (på minst 100N) i forhold til disse flyte-og svømmevestene. 50N-vester blir ofte brukt til wakeboard, vannski og kitesurfing.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser