×
Meny

Skatebeskyttelse Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Hva slags beskyttelse trenger barna til skating?

Skating er en gøyal og sunn aktivitet for barna å drive med - men som idretter flest, innebærer også skateboarding risiko for skade. Med nok beskyttelse, senkes skaderisikoen betraktelig. Vi vet alle at en skatehjelm er ekstremt viktig, men unge lovende skatere bør også bruke skatebeskyttelse.

Det er vanlig å kjøpe skatebeskyttelse for barn i form av en 3-pakning som inneholder knebeskyttere, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere. Slik skatebeskyttelse er nøkkelen til å forhindre skrubbsår og blåmerker. Ideelt beskyttelsesutstyr bør ha en tett og god passform, men også tillate mobilitet.

Bør barn bruke håndleddsbeskyttelse til skating?

Håndleddsbeskyttere forhindrer kutt, blåmerker, og faktisk benbrudd. Selv om skatere skal absolutt lære seg kunsten av å ikke falle på hendene - og heller utnytte sine knebeskyttere og albuebeskyttere, er dette noe som krever en del øvelse for å bli automatisk instinkt. Håndleddbeskyttere er der for barnet mens han/hun lærer nettopp dette.

Sammen med hjelm og pads, bør du kanskje også vurdere beskyttelseshorts til barnet. Dette er polstret shorts som barnet kan ha på seg under buksene eller sine vanlige shorts. Disse vil gi god beskyttelse rundet livet og lårene. Med riktig beskyttelsessett vil ikke barnet bare være beskyttet - men også føle seg beskyttet, noe som booster trygghetsfølelsen og selvtilliten slik at barnet raskere vil utvikle sine ferdigheter.

Leter du etter en skatehjelm til barnet ditt?
Ta da en titt på vårt utvalg av skatehjelmer for barn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser