Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Tannhjul

  Filter
Farger
Merker
Antall tenner
Tannhjuls montering
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hva gjør et BMX Tannhjul?

BMX Tannhjul er helt nødvendig for generere fremdrift på en BMX-sykkel. Rett og slett en svært viktig del av sykkelens drivverk som vil spille en gigantisk rolle i hvordan dine kjøreopplevelser blir. Tannhjulet er en av de flateste delene på et BMX-setup og kommer i en rekke ulike fargevalg og stiler som lar deg tilpasse ditt setup.

Et tannhjul til BMX'n, også kjent som BMX Driver, er vanligvis laget fra ulike variasjoner av aluminium eller stål. Tannhjul laget fra aluminium holder høy styrke og lav vekt, mens tannhjul laget fra stål er sterkere og billigere - men også tyngre. Tannhjulbeskyttelse er også noe du bør vurdere. Dette anbefales spesielt til aggressive ryttere som ofte går løs på rails og gater.

BMX Tannhjul: Hvilken størrelse er best?

Tannhjulstørrelsen du trenger, avhenger av hvilken stil du kjører. Størrelser for BMX-tannhjul måles etter hvor mange tenner de har. På en Freestyle BMX-sykkel, er det vanligste antall tenner på det fremre tannhjulet mellom 25 og 28. Dette kan imidlertid variere helt fra 16 til 45. De aller fleste moderne og komplette BMX-sykler kommer med et 25/9 girforhold.

Hvis du øker antall tenner på det fremre tannhjulet, vil det gi et høyere girforhold. Dette betyr at du vil komme mye tregere igang - men du vil raskt kunne oppnå høye hastigheter. Tannhjul for Race BMX tannhjul har vanligvis et større girforhold, slik at ryttere kan generere mer kraft.

Trenger du flere komponenter til ditt BMX-setup?
Ta da en titt på våre sider for BMX Hjul og BMX Pedaler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser