Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Seter

  Filter
Farger
Merker
Sete
Sadel Polstring
Forrige
Neste
Side 1 av 4

Godt å vite

Freestyle BMX Sete - ulike typer og modeller

Et BMX Sete er designet for å være små og for å kunne tåle støt. Mange BMX-seter peker litt oppover, noe som gir rytteren mer kontroll og komfort når du tråkker og utfører triks. Det finnes 4 hovedtyper av seter for Freestyle BMX: Pivotal, Tripod, Railed og Combo.

Pivotal BMX Sete - dette er seter som påmonteres med en bolt som går gjennom setetoppen. Vinkelen på disse sykkelsetene kan justeres etter hva som er din kjørestil og preferanse. Tripod BMX Sete - disse setene påmonteres i bunnen, noe som betyr at du ikke vil kunne justere setevinkelen. Du vil altså ikke ha like mye bevegelse sammenlignet med pivotal, men når det er sagt, er du klar for kjøring så fort setet er festet fast i bunnen.

Combo BMX Sete, også kjent som integrerte seter, er seter som er festet til setepinnen. Ettersom de kommer som en enhet, er det ikke mulig å skille de to. Railed BMX Sete, er kjent som "mikrojusterbare setepinner", kommer med to skinner under selve setet, noe som gir rytteren masse stabilitet.

Hvorfor sitter et BMX Sete så lavt?

I motsetning til andre former for sykling, bruker BMX-ryttere liten tid på å sitte. BMX-sadel er derfor plassert lavt for å gi bedre plass for når du gjør triks - slik at setet altså forstyrrer langt mindre enn hva et vanlig sete ville ha gjort. Lav setestilling kan også øke kraften for når du sykler, og la deg klemme setet med beina.

Hvis du ønsker å oppgradere ytterligere med ditt BMX Sete og virkelig ta ditt ferdighetsnivå til nye høyder, da bør du definitivt ta en titt på våre Freestyle BMX Seteklemmer og BMX Setepinner.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser