MENY
×

Langrenn Skisko - Skøyting

Langrenn skøyte støvler er de stiveste

Langrenns støvler for skøyte er forskjellig fra klassiske langrenns støvler med stivere design. Årsaken til dette designet er det forskjellige bevegelsesmønsteret når man skøyter, noe som gjør det vanskeligere for anklene. De kommer derfor med en stiv ankelstøtte av enten karbon eller plast. I tillegg kommer skøytestøvlene også med stivere såler, noe som gjør det lettere å oppnå mye energi i sparken.

Vanligvis kan du si at et par langrennsstøvler for å skøyte er mye mer stabil enn en klassisk støvel og det er nesten umulig å finne et design som er for stivt. Når det er sagt, er det fortsatt veldig viktig at du får et sett støvler som passer perfekt og ikke strammer foten. Noen modeller er litt bredere i deres design, som er perfekt for folk som har blitt velsignet med føtter som går utover de vanlige måtene og størrelsene.

Både for langrenn og rulleski

Noen av våre støvler for skøyter, for eksempel Salomon RS Carbon 16/17 støvler, kan brukes til både langrenn og rulleskøyter. Dette betyr at du faktisk får dobbel verdi med disse støvlene, siden du kan bruke dem hele året - selvfølgelig, forutsatt at du er fan av både langrenn og rulleski. Hvis du velger å trene og perfeksjonere formen din om sommeren på et par rulleski, vil dette få en merkbar innvirkning på din langrennstil.