×
Meny

Langrenn Skisko - Skøyting

  Filter
Merker
Skostørrelse
Kompatible bindinger
Ski type

I langrenn er skøyteskoene de meste stive

Langrennsstøvler for skøyting er absolutt forskjellige fra klassiske langrennsstøvler. Skøyteskoene har en langt mer stivere design. Årsaken til dette designet er det bevegelsesmønsteret man har ved skøyting, noe som gjør det vanskeligere for anklene. De kommer derfor med en stiv ankelstøtte av enten karbon eller plast. I tillegg kommer skøyteskoene også med stivere såler, noe som gjør det lettere å oppnå mer energi i frasparket.

Vanligvis kan man si at et par langrennsstøvler til skøyting er mye mer stabile enn klassiske langrennsstøvler og at det er nesten umulig å finne et design som er for stivt. Når det er sagt, er det fortsatt veldig viktig at du skaffer et par med langrennsstøvler som har en perfekt passform. Det må heller ikke stramme altfor mye rundt føttene. Noen modeller har et litt bredere design, disse er perfekte for folk som har blitt velsignet med føtter som er noe annerledes i form og størrelse.

Både for langrenn og rulleski

Noen av våre støvler til skøyting kan brukes til både langrenn og rulleskøyter. Dette betyr at du faktisk får dobbel valuta for pengene med disse støvlene, siden du kan bruke dem hele året - selvfølgelig, forutsatt at du er fan av både langrenn og rulleski. Hvis du velger å trene og perfeksjonere formen din om sommeren på et par rulleski, vil dette få en merkbar innvirkning på din langrennstil.

SkatePro