×
MENY

Heelys Rullesko

  Filter
Farger
Skostørrelse
Hjul
Lys
Polstret foring

Godt å vite

Rullesko fra Heelys - sko med en twist

Heelys er sko med hjul som lar deg skate uansett hvor du er. Heelys rullesko ser ut som helt vanlige skatesko, så det vekker stor oppsikt når du plutselig ruller avgårde på dem.

Rullesko - Slik kommer du i gang med dine nye sko med hjul

Fordelen med Heelys sko er at de tillater deg å velge fritt om du vil gå eller rulle, uanstrengt. Hvis du ikke ønsker å rulle, kan du klikke hjulene ut, slik at dine rullesko blir et par helt vanlige sko. På samme måte kan du raskt klikke hjulene på når du vil gjøre skoene om til sko med hjul igjen.

Når hjulene er montert i rulleskoene, og du ønsker å rulle i stedet for å gå, er det bare å flytte vekten over på hælene, hvor hjulene er montert. Teknikken er ganske enkel og hurtig å lære. Når du ønsker å bremse, kan du enten gjøre en myk eller en hard oppbremsing. Hvis du ønsker å gjøre en myk oppbremsing, tipper du tærne enda lenger opp, til baksiden av skoen dras langs bakken til du stopper. Hvis du ønsker å gjøre en hard landing, legger du vekten fremover på tærne, og deretter jogger frem til du har gjenvunnet kontrollen og er klar til å stoppe. "Heeling" minner kanskje litt om inline skating, men teknikken er fortsatt litt annerledes. Fordi hjulene bare sitter på bakerste del av Heelys rullesko, kan du alltids legge vekten på forfot, hvis du mister balansen eller på annen måte trenger å gjenvinne kontrollen.

Heelys - den opprinnelige sko med hjul

Heelys er de opprinnelige sko med hjul. Rullesko heelys er tilgjengelig med FATS hjul og gode kulelager, slik at du får den beste skate opplevelse. FATS hjul er de tradisjonelle Heelys hjul, et bred hjul for bedre veigrep.

Heelys ble oppfunnet i USA i 2000 og har siden spredt seg, ikke bare i Amerika, men i store deler av verden, inkludert Norge. Rullesko til barn og unge, både jenter og gutter, har blitt veldig populære, men det finnes også rullesko for voksne, slik at voksne kan delta. På denne måten kan barn og foreldre få en morsom og aktiv kvalitets tid sammen.

Man kan få rullesko med to forskjellige type hjul. De ordinale modellene hadde kun ett hjul, men mange mennesker i dag velger modeller med to hjul da de er enklere å rulle med.

Kan jeg bruke min Heelys rullesko til skate triks?

Heelys sko kan brukes både innendørs og utendørs, og det er lett å skate ned hallen på skolen, eller når du handler. Men Heelys rullesko kan også tas med i skateparken, hvis du ønsker å gjøre triks.

Du kan gjøre tradisjonelle triks som å skate baklengs, eller skate på den ene foten og gjøre spins. Vær kreativ på dine Heelys!

Rullesko til dans - frisk opp dine dansetrinn med et par Heelys triks

Mulighetene med Heelys rullesko med hjul er mange, hvor det bare er fantasien som setter grenser. Er du en danser, eller du bare liker å danse, erdu nesten nødt til å prøve dine dansetrinn med et par heelys sko med hjul.

I flere talentkonkurranser har man mulighet å se folk som bruker Heelys i sine opptredener. Også store artister har danset med Heelys rullesko i sine musikkvideoer. F.eks. Usher, som var det første store artistnavn som virkelig fikk satt søkelys på rullesko i sin musikkvideo "U don't have to call" fra 2002, hvor han er i et rom fylt med dansende mennesker og plutselig glir fremover mot kameraet, i det som aller først og fremst bare ser ut som et kult triks. Deretter ser vi hjulet i hælen da det går opp for en at det derfor ikke er et umulig knep reservert bare for Usher, men noe alle vil være i stand til å utføre.

Flere dansere har også senere innkorporert Heelys sko med hjul i sine dansekoreografier bare for å skape en effekt med merverdi. Og siden rullesko bare en blanding av en sko og rulleskøyter, kan du enkelt bytte mellom vanlige og rullende trinn. Så det er altså mulig å bruke Heelys rullesko for å lage trendy koreografier med en twist.