×
Meny

Skate Bags & Ryggsekker

  Filter
Merker

Skate Ryggsekk & Bag - til alle slags formål

Trenger du en Rulleskøyte Bag til å transportere skøyter rundt om i byen - både de med eller uten hjul? Kanskje trenger du en rumpetaske til oppbevare mobilen, lommeboken og nøkler når du er ute å storkoser deg med skating? Vi har det! Vi har også ryggsekker som er midt i blinken for å oppbevare/frakte din bærbare datamaskin, nettbrettet, bøker osv. Hvis du bare leter etter en solid bag/ryggsekk til å frakte dine ting i, vel, det har vi også her hos oss.

Vi vet hvor viktige det er å kunne transportere utstyr så trygt og komfortabelt som mulig. Vi har et bredt utvalg av bags og ryggsekker, i alle slags størrelser og modeller - fra små rumpetasker til større bags med hjul som kan frakte ski og snowboards. Dette og mer har vi her hos oss.

I vår kategori for ski og snowboard, vil du også kunne finne bags og vesker som er formålslaget spesifikt for nettopp dette.

Laget for å tåle slitasje

Alle våre bags, vesker og ryggsekker har 1 ting til felles - kvaliteten er fra aller øverste hylle, og laget for å være slitesterke.

Med andre ord, merkene her er håndplukket - de er de sterkeste og beste på markedet når det kommer til kvalitet, design og prislapp.

Alt fra Skate Ryggsekker her til ryggsekker/bags til ski og snowboards. Vi har også små rumpetasker til større reisevesker. Uansett hva, vi har det hos oss.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser