×
Meny

Skate bagger & ryggsekker

Vi har skate-sekker til alle formål

Trenger du en bag for å transportere rulleskøyter, retro skøyter eller skateboard gjennom byen, eller en magetaske til å bære din mobil, lommebok eller nøkler når du er ute på skøyter eller bare henger rundt. Eller leter du etter en ryggsekk for å transportere din bærbare PC, nettbrett og bøker til skolen eller arbeid, eller kanskje du leter etter en robust bag for å transportere utstyret ditt over lange avstander.

Vi vet at det er viktig å kunne transportere utstyret ditt trygt og komfortabelt. I vårt brede utvalg av bag finner du et bredt spekter av størrelser og modeller som spenner fra små magetasker til store reisebags med hjul til transport av ski og snowboards.

I vår ski- og snowboardkategori finner du også bags og bånd laget for sportgrenes som langrenn og rulleskøyter hvor vekt, passform og brukervennlighet er viktig.

Laget for å motstå slitasje

Alle våre sekker har en ting til felles. De er av høy kvalitet og laget for å motstå slitasje, som alle sekker og bager blir utsatt for.

I denne kategorien finner du merker som Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe og mange andre merker. Alle valgt fordi de er de sterkeste merkene når det gjelder kvalitet, design og pris.

Fra skate sekk til magetaske og ryggsekker for ski, snowboard og reise bags. Uansett hva, da, vær sikker på at vi har din nye bag.

SkatePro