Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Hjul

  Filter
Farger
Merker
Diameter
Kjernedesign
Hjul nav bredde
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Sparkesykkel Hjul - Kjernemateriale

Sparkesykkel Hjul er svært viktig. De bestemmer hvor smooth og responsiv din opplevelse blir med sparkesykkelen. Under denne kategorien vil du finne et stort utvalg av høykvalitets hjul til sparkesykkel. Kanskje leter du etter et nytt sett med fargerike hjul til din triksesparkesykkel som matcher din stil. Kanskje leter du etter et hjulsett som gir bedre grep? Uansett hva, så finner du det under denne kategorien her.

Hjul må være slitesterke nok til å tåle all den julingen de vil få når du trikser.

Kjernematerialet sparkesykkelhjul består vanligvis av nylon og aluminium.

Triksesparkesykler med en aluminiumskjerne er mer støtabsorberende. Når det er sagt, er disse også mer dyrere i pris i forhold til hjul med en nylonkjerne - men investeringen vil virkelig være verdt det når du først har prøvd et par aluminiumskjernehjul.

Når du skal velge hjul til sparkesykkel, må du huske å tenke på hvilket miljø den planlegger å bruke den i. Et hardt hjulsett passer best for innendørs bruk, ramper, og basseng. Hvis du skal bruke sparkesykkelen til transportering, bør du velge et mykere hjulsett ettersom dette vil gi en langt mer smooth kjøretur.

Hjul til sparkesykkel - kompatibilitet?

Hjul til sparkesykkel er noe man få i alle slags størrelser. Når du snakker om diameteren, er de vanligste størrelsene 100 mm og 110 mm Sparkesykkel Hjul. Imidlertid er ikke alle hjul kompatible med alle triksesparkesykler. Husk at du må sjekke hvilken størrelse som er kompatibel med din egen triksesparkesykkel før du kjøper nye hjul.

Legg merke til: De fleste hul til triksesparkesykler kommer som komplette hjul med kulelager og avstandsstykker - med mindre produktbeskrivelsen og spesifikasjonene angir noe annet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser