×
MENY

Hjul til sparkesykkel

  Filter
Farger
Merker
Diameter
Kjernedesign
Hjul nav bredde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hjul til sparkesykkel - Kjernemateriale

Hjulene til en trikse sparkesykkel er viktige. De bestemmer hvor behagelig og responsiv din sparkesykkel-opplevelse vil være. På denne siden finner du et stort utvalg av høykvalitets sparkesykkel hjul. Kanskje du leter etter et nytt sett med fargerike trikse sparkesykkel hjul som passer til din kjørestil, eller kanskje du er ute etter et sett med hjul som gir deg mer grep. I alle fall er det et hjul i denne kategorien som passer til ditt behov.

Sparkesykkel hjul må være holdbare nok til å tåle alt stresset de møter når du gjør triksene dine.

Kjernematerialet til trikse sparkesykkel hjulet består vanligvis av nylon og aluminium.

Trick scooter hjul med en aluminium kjerne er mer støtsikker. Imidlertid er de også betydelig dyrere enn nylonkjernehjul, men investeringen vil virkelig være verdt det når du har prøvd et par aluminium kjernedrev.

Når du velger dine trikse sparkesykkel hjul, bør du vurdere i hvilket miljø du primært kjører. Hvis du bare bruker trick sparkesykkelen i innendørs parker, ramper og verter, bør du gå for et ganske hardt sett med hjul. Hvis du bruker din sparkesykkel for transport eller street, bør du velge et sett mykere hjul, da dette gir deg en jevnere tur.

Kompatibilitet av hjul

Sparkesykkel hjul er laget i mange forskjellige størrelser. Mest vanlige hjuldiametrene er 100mm og 110mm. Men ikke alle hjul er kompatible med hver sparkesykkel. Sjekk hvilken størrelse som er kompatibel med trikse sparkesykkelen før du kjøper nye hjul.


Bemerk: De fleste sparkesykkel hjul er komplett med kulelager og deck-spacers, med mindre produktbeskrivelsen og spesifikasjonene angir noe annet.