Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Leggskinn & Ankelbeskyttere

  Filter
Størrelse

BMX Leggskinn & Ankelbeskyttere - nødvendig?

BMX Leggskinn og BMX Ankelbeskyttere er helt nødvendig for deg som ønsker å redusere risikoen for skader under BMX-økter. Alle BMX-ryttere, både amatører og proffe, er anbefalt til å bruke beskyttelsesutstyr også fra knærne og ned. Som mange av dere sikkert vet, når man har en trygghetsfølelse og selvtillit for at risikoen for skader er lav - tør man mer også. Så bruk av leggbeskyttere og ankelbeskyttere vil dermed være svært godt for utviklingen av dine ferdigheter - da du vil ha både selvtillit og ro i ditt sinn.

BMX leggbeskyttere forhindrer forresten langt mer enn bare noen blåmerker og skrubbsår - et vondt fall eller støt kan holde deg ute med skade i flere uker, av og til måneder. Det er lenge uten BMX. Det samme gjelder for BMX Ankelbeskyttere. Disse vil beskytte mot f.eks. pedalstøt samt ankelforstuing.

Hvilke BMX Leggskinn og Ankelbeskyttere er best?

Ideelle leggbeskyttere for BMX holder deg ikke bare trygg - men de gir deg også bevegelsesfrihet. Beskyttelse for BMX kan være både hardt eller mykt, og kan brukes både over eller under klærne dine - avhengig av stil og design. Pads med hardt skall gir mest beskyttelse, dog disse er mer bulkete og brukes dermed som regel over klærne. Men lettvektet pads og sleeves bruker et mykere beskyttelsesmateriale som herder ved støt og fall. Disse kan brukes både under og over klærne. Både BMX Leggskinn og BMX Ankelbeskyttere kan kjøpes enkeltvis eller som et kombinert produkt.

Så hvis du ønsker å gjør din BMX Beskyttelse komplett, ta da en titt på vårt brede og pene utvalg av BMX-beskyttelsesutstyr.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser