×
Meny

BMX Hub Guards

  Filter
Merker
Aksel diameter
Driver side

BMX Hub Guards gir ekstra beskyttelse

Er du lei av å ødelegge freestyle BMX-hubs igjen og igjen? Så, et par BMX Hub Guards er den riktige løsningen for deg. De er designet for å beskytte dine BMX-hubs og eiker når du grinder og samtidig gir en mer jevn følelse når du gjør et grind.

BMX Hub Guard kommer i mange forskjellige former og varianter og er laget av enten nylon eller aluminium. Valg av form og materiale er forskjellig fra rytter til rytter, men når det er sagt vil et nylon hub gi en lettere grind enn en i aluminium. På den andre siden er de mer holdbare i aluminium.

Hva bør du tenke på

Når du kjøper BMX-deler som f.eks Hub Guard, er det viktig å velge en modell som passer til dine Hubs. Noen guards er laget for bestemte hubs, mens andre er universelle og passer de fleste hubs på markedet. Det vil fremgå av produktspesifikasjonene hvis en Hub Guard bare passer til et bestemt Hub.

Selvfølgelig gir et sett med Hub Guards ikke 100% beskyttelse for hubs og eiker, men vi anbefaler at alle Freestyle-ryttere bruker dem. Pengene du bruker på Hub Guards er allerede opptjent første gang de "redder" din hub.

I vårt brede utvalg av BMX Hub Guards kan du finne forskjellige modeller og motiver fra noen av de sterkeste navnene i BMX som Eclat, G-Sport og WeThePeople.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser