×
Meny

Aggressive Skate Rammer / UFS Rammer

  Filter
Merker
Ramme type

Godt å vite

Aggressive skate rammer er mer enn man tror

Hvis man tror at aggressive skate rammer bare er til for å holde hjulene på plass, så tar man fryktelig feil. Aggressive skate rammer gir alle skaterne muligheten til å tilpasse sine inline rulleskøyter til sin helt egen personlige grinding og sliding -preferanse.

Som du kan se, så har vi her en del forskjellige rammer. Vi har aggressive skate rammer som holder hjulene asymmetriske, dette er for å skape mer plass på midten. Skateren vil da få et veldig responsivt ride som gjør at han/hun kan grinde på det aller meste. Hvis du ønsker å grinde på noe som f.eks. er tilsvarende størrelsen på en middels stor vedkubbe - da bør du velge rammer uten anti-rocker setup.

Rammene gir deg også muligheten til å uttrykke din egen personlige stil, de er nemlig tilgjengelige i flere forskjellige farger. Så hvorfor ikke bruke litt ekstra tid på å finne en farge som representerer din egen personlige stil?

Våre aggressive skate rammer er UFS kompatible

Alle våre aggressive skate rammer er UFS kompatible. UFS rammer passer til alt og alle UFS kompatible rulleskøyter - uansett hvilket merke og størrelse. Dermed er det veldig lett for deg å bytte ut slitte rammer med et nytt par, slik at du er klar for aggressive stunts igjen.

Vi i SkatePro mener at UFS kompatible rammer er en av de beste tingene som har skjedd innenfor aggressive rulleskøyter. Rett og slett fordi at denne standard typen gir skaterne muligheten til å velge rammer som er fra et annet merke enn selve rulleskøytene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser