×
Meny

Fjellski bindinger

  Filter
Merker
Kompatible støvler
Monteringsplater for disse bindingene

Godt å vite

Din fjellski bindinger må være brede

Når du velger fjellski bindinger skal skala opp i dimensjonene, når du sammenligner med de klassiske langrennsski setup. Dimensjonene for både ski og bindinger er større og tyngre enn det klassiske oppsettet.

Når du er på ski utenfor løypa, vil du ha ski og bindinger som passer for alle forhold. Noen ganger møter du den dype pulversnøen, og noen ganger møter du et mer klassisk langrennsunderlag.

Skiene for fjellski er bredere, mens bindingene også følger disse målene. Våre bindinger kommer i dimensjonene fra 58 mm til 68 mm og er bare kompatible med enkelte fjellskistøvler. Se under produktspesifikasjonene, hvilken type støvler de spesifikke bindingene er kompatible med.

Rottefella BC Magnum Black Bindings er de bredeste bindingene i vårt sortiment, men selv om bindingen er utviklet for bredere ski, kan den monteres med ski ned til en 52mm bredde.

Generelt gir den brede kontrollplaten på backcountry ski bindinger stor stabilitet og kontroll over skiene, noe som er viktig på langs fjellsiden hvor du sjelden vet hva som ligger bak neste sving. Dessuten er terrenget og snøforholdene mer varierte.

På SkatePro tilbyr vi alltid 365 dager med full retur på hvilket som helst produkt, men du må returnere produktet i samme tilstand og kvantitet som når du mottok den.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser