Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Snowboard Støvler

  Filter
Merker
Skostørrelse
Flex
Lukke mekanisme
Kjønn

Godt å vite

Snowboard boots sørger for god ytelse

Snowboard støvler er en viktig del av utstyret ditt. Hvis de er for harde, for myke eller rett og slett ikke passer, vil det være vanskelig å prestere godt. De gir også isolasjon til føttene på kalde vinterdager. Så for å yte ditt beste i bakken, burde du velge de riktige snowboardstøvlene.

Hvordan skal snowboard støvler passe?

Hver bevegelse snowboardet ditt gjør avhenger av bevegelsen i føttene dine. Av den grunn bør snowboard støvler sitte godt på foten. Tåtuppen skal så vidt berøre forsiden av støvelen, og hælen skal plasseres godt bak i støvelen. Tærne dine skal imidlertid ikke krølle seg inne i støvlene, og det skal ikke være noen trykkpunkter.

Fordi innerstøvelen utvider seg over tid, kan det være lurt å kjøpe snowboard boots som er en halv størrelse mindre enn din vanlige skostørrelse. Husk imidlertid alltid å sjekke størrelsesguiden til individuelle produkter for å finne den optimale størrelsen.

Hvilke snowboard boots bør jeg velge?

Når du kjøper snowboard støvler, er det viktig å ha noen faktorer i tankene. En av hovedfaktorene er flexen til støvlene. Snowboard støvler har forskjellig flex, som er basert på de forskjellige kjørestilene. Hvis du er nybegynner, bør du velge myke til middels fleksible støvler som er mer tilgivende og allsidige. Myke støvler er også gode for freestyle kjørere. Medium flex støvler er perfekte for all-mountain kjøring. Hardere støvler er bedre for aggressive ryttere på jakt etter fart.

Andre ting du bør vurdere med snowboard boots er kjønn og snøresystemet. Snowboard støvler for kvinner er vanligvis mykere i flex og støvlene er ikke like høye som menns. I tillegg er damestøvler smalere enn snowboard boots for menn. Snowboard støvler kan også komme med en av tre forskjellige snøresystemer. Skolisser er generelt lettere å erstatte, men BOA og hurtigsnøringssystemer gir bedre passform og enklere justering.


SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser