×
Meny

Snowboard støvler

  Filter
Merker
Skostørrelse
Flex
Kjønn

Godt å vite

Snowboard boots er den viktigste delen av dit snowboard utstyr. Snowboard boots som er for stive, for myke, ikke varme nok, eller rett og slett ikke passer vil bare gjøre deg ulykkelig og vil hindre deg fra å gi ditt beste. Det er ofte klær, snowboard og bindinger som får all oppmerksomheten, men i virkeligheten er det dine snowboard støvler som sikrer den beste opplevelsen med snowboardet ditt.

Passform til snowboard støvler

Enhver bevegelse av ditt snowboard kommer fra føttene dine. På grunn av dette bør snowboard støvler sitte tett på foten, slik at spissen av tærne såvidt går mot tuppen av støvelen. Du bør helst bare være i stand til å løfte hælen minimalt, eller best ikke løfte den i det hele tatt. Innerstøvelen setter seg etter noe tid, og den kan lett utvide seg en halv størrelse når du bruker den. Så kjøp gjerne snowboard boots en halv størrelse mindre enn vanlig sko størrelse.

Snøresystemer

Som finnes tre snøresystemer:

  • Tradisjonelle snørebånd, som også er kjent fra vanlige sko. Det tar litt lengre tid å binde dem, men de er enkle å erstatte selv når de blir slitt ned.
  • Speed lacing systemet, som består av enten et enkelt eller to lisser og det krever bare et enkelt rykk for å binde hele støvelen. Dette gjør det til en rask og enkel løsning, og det gir også et grep på foten.
  • Boa lacing systemet: Stål wire som strammes med et enkelt lukkesystem.

Snowboardstøvler stivhet

Stivere snowboard boots reagerer generelt raskere på dine bevegelser. Det gir også mer støtte for tyngre snowboardere. De er egnet for raskere og mer aggressiv kjøring på snowboard, mens mykere snowboard støvler er mer egnet for nybegynnere og litt viderkomne snowboardere fordi de er mer tilgivende. Vanligvis vil en stor person og en mer erfaren snowboard kjører vanligvis ha en stivere snowboard støvel enn yngre og mindre erfarne snowboardere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser