×
Meny

Sparkesykkel Forgafler

  Filter
Farger
Merker
Kompatibel med
Hjuldiameter
Hjul nav bredde
Forgaffel lengde

Godt å vite

Sparkesykkel Forgaffel - med eller uten gjenger?

Under denne kategorien finner du et strålende utvalg av forgafler for sparkesykler. Tilgjengelige i en rekke ulike farger og designs som virkelig skiller seg ut fra mengden i skateparken.

De fleste forgafler til sparkesykler nå om dagen kommer uten gjenger (Threadless), noe som gir en mer stabil forbindelse mellom bar og forgaffel. Forgafler uten gjenger er forskjellige fra forgafler med gjenger mht. setup, holdbarhet og vekt. Hvis du ønsker å kjøre med en forgaffel uten gjenger, blir du også nødt til å påmontere et compression-system på din triksesparkesykkel.
Lær mer om kjøp av compression til sparkesykler her. Forgafler uten gjenger blir foretrukket av de mer erfarne rytterne og for bruk i skateparken. Forgafler med gjenger finner man allikevel fortsattt på komplette sparkesykler i en noe lavere prisklasse. Disse er nemlig svært enkle å påmontere og perfekte til de som skal lære seg sine første triks. Forgafler med gjenger er altså midt i blinken i startfasen for nybegynnere som holder på å videreutvikle seg.

Hvilket materiale har forgaffelen?

Forgafler til sparkesykler er vanligvis laget fra enten stål eller aluminium. Forgafler laget fra stål er tyngre, men de har en bedre holdbarhet og er derfor midt i blinken for nybegynnere. Forgafler laget fra aluminium veier dog langt mindre, men de har ikke like god holdbarhet som forgafler laget fra stål - men pga. den lavere vekten, foretrekker altså de erfarne rytterne forgafler laget fra aluminium.

Forgafler laget fra aluminium kommer mest sannsynligvis til en høyere pris enn forgafler laget fra stål. Hvis du er en fersk nykommer innen triksesparkesykling, vil en stålforgaffel være helt fint for nå. Så kan du heller oppgradere til en aluminiumsforgaffel ved tid når ferdigheter, selvtillit og lidenskapen for sporten har begynt å blomstre.

Hvis du ønsker å lære mer om forgafler til triksesparkesykler, kan vi anbefale at du tar en titt på vår Guide til kjøp av Sparkesykkel Forgaffel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser