×
MENY

Forgafler til Sparkesykkel

  Filter
Farger
Merker
Kompatibel med
Hjuldiameter
Hjul nav bredde
Forgaffel lengde

Godt å vite

Forgaffel til sparkesykkelen - med eller uten gjenger?

Under denne kategorien så finner du vårt brede og flotte utvalg av forgafler til triksesparkesykelen din. De er tilgjengelig i mange forskjellige farger og designs som gjør at du og ditt setup kan skille dere ut fra de andre rytterne.

De fleste forgafler til sparkesykler nå om dagen kommer uten gjenger - Threadless - for en mer stabil forbindelse mellom baren og forgaffelen. Derfor er disse typene mer vanlige å bruke i skateparken, i tillegg så foretrekker også de erfarne rytterne en threadless forgaffel. Forgafler til sparkesykler med gjenger - threaded - er fortsatt noe man ser på de komplette sparkesyklene i en noe lavere prisklasse. De er gode til å lære sine første triks på, i tillegg er de også enkle å påmontere. Forgafler med gjenger er noe som fort bli bli interessant når man ønsker utvikle sine triks videre.

Hvilket materiale har forgaffelen?

Forgafler til sparkesykler er vanligvis laget i enten stål eller aluminium. Forgafler i stål er tyngre, men de har en bedre holdbarhet og egner seg ypperlig for nybegynnere. Forgafler i aluminium veier mye mindre, men har ikke like god holdbarhet som forgafler laget i stål. Men på grunn av den lette vekten så foretrekker de erfarne rytterne forgafler som er laget i aluminium.

Hvis du vil vite mer om forgafler til triksesparkesykler, så kan du lese vår guide om kjøp av forgafler til sparkesykkel her .